Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Sydney repülőjegy

Ausztráliába készül, a koalák földjére? Repülőjegy Sydney-be, a multikulturális nagyvárosba a mortons.hu kínálatában, többféle foglalási lehetőséggel. Amennyiben megvan utazása és érkezése tervezett időpontja, próbálja ki keresőnket, és adja meg a paramétereket ajánlataink megtekintéséhez! Olcsó repülőjegyek Sydney városába akár online is.

Sydney, az egyik legszebb város

Sydneyt sokan a lehetőségek városaként is emlegetik, mert úgy tartják, hogy azok, akik szeretnék megvalósítani álmaikat, itt lehetőséget kapnak rá. A legtöbb ember számára talán az Operaház a legismertebb épület, de még számos más megtekintésre érdemes látnivaló is van.

Csodálatos parkok, gyönyörű épületek, öblök, hatalmas kikötő és napsütés – így lehet röviden jellemezni az egyik legnépszerűbb várost. Szörfözésre is van lehetőség a Bondi Beachen, amely a fiatalok és strandolni vágyók kedvence.

A legtöbb turista az Operaház után a Darling Harbourt keresi föl, ami nem meglepő, hisz itt található a világ legnagyobb akváriuma. Gyerekekkel kifejezetten jó szórakozás, de a különböző delfin show-k a legtöbb felnőttet is lekötik.

Sokan szeretnek fényképezkedni még a Harbour Bridge-ről is, hisz a kikötőre és az Operaházra innen nyílik a legszebb kilátás. Akik merészebbek, vezetővel még a híd tetejére is felmehetnek.

Multikulturalitás

Az ausztrál gasztronómiáról egy szóban azt lehetne mondani, hogy multikulturális. Itt jól megfér a kínai tészta a spanyol tapas-szal vagy akár a thai currys ételekkel. Ha tehetjük, kóstoljuk meg minden nap más nemzet ételeit, ezáltal olyan élményekkel gazdagodhatunk, amilyennel sehol másutt.

Az éjszakai élet leginkább a különböző szórakoztatóegységek köré csoportosul, de itt is nagy a változatosság. Aki a latin zenét vagy a diszkót, esetleg a csendesebb helyeket szereti, mind megtalálhatja a megfelelő lokált, bárt vagy éttermet.

Sydney repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Sydney repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató