Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Ausztrália repülőjegy

Ausztrália az álmok földje! Ha biztos akar benne lenni, hogy a legjobb áron utazik majd, rendelje meg repülőjegyét nálunk! Töltse ki az indulás és visszaérkezés dátumát, kattintson a keresésre, és válogasson kedvére a megjelenített ajánlatok közül! A legegyszerűbb, ha Ausztráliába szóló repülőjegyét ezen a felületen rendeli meg online, de természetesen telefonon és személyesen is rendelkezésére állunk.

Ausztrália, a kenguruk hazája

Ausztrália egy ország és kontinens is egyben. Rengeteg itt a látnivaló, hisz egy igazán különleges egyedi ország. Aki egyszer Ausztráliában megfordul, az minden kétséget kizáróan újra vissza fog kívánkozni. Akik már jártak itt, teljes mértékben pozitívan vélekednek az országról és az itt lakókról.

Kedves helyiek, és csodaszép tájak

Sokak véleménye szerint a helyi bennszülöttek igazán kedves emberek, nagyon jól fogadják a turistákat.

A Sydney Operaház sokak számára ismert, de ezen kívül is többféle látnivaló várja még a legkülönlegesebb állat és növényvilággal rendelkező kontinensre érkező látogatókat.

Talán az egyik legkedveltebb szórakozási forma a koalafarmra való látogatás. Itt a turistáknak is megengedik, hogy ölbe vegyenek egy koalát, és megsimogassák. Aki próbálta, azok azon a véleményen vannak, hogy nagyon jó érzés. Persze a koalák mellett ott vannak még a kenguruk és a kacsacsőrű emlősök is. Érdemes felkeresni egy állatkertet, ha ezeket mind egy helyen szeretnénk felfedezni.

Ausztráliában kedveltek a különböző szafarik, amikor a kontinens belső felébe kalauzolnak minket a tapasztalt túravezetők. Ezáltal megismerkedhetünk a helyi őslakosok életével. Ugyanakkor ellátogathatunk az Ausztrál sivatagba, betekintést nyerhetünk az esőerdőkbe, vagy a Nagy Korallzátonyt is kitűzhetjük úti célul.

Ha Melbourne-be érkezünk, ne hagyjuk ki a város közelében található, pingvinek által lakott szigetet.

Ausztrália repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Ausztrália repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Ausztrália városok

Sydney

Sydney Ha Sydney, akkor Operaház, Kikötőhíd és ’no worries. A két szimbólum és ez a kis életérzés biztosan eszünkbe jut, ha a város nevét meghalljuk. Fegyencek alapították a várost, melyet sokan Ausztrália fővárosának gondolnak. Ausztrália legnagyobb városa gazdasági, politikai és kulturális...

 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató