Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Perth repülőjegy

Szeretne koalát simogatni? Utazzon Nyugat-Ausztrália fővárosába, ahol az állatkertben megteheti! Olcsó repülőjegy Perth városába egyszerűen, keresőnk segítségével: Önnek csupán az indulási és érkezési időpontokat kell megadnia, rendszerünk pedig kilistázza a még szabad helyes járatokat. Repülőjegy Perth-be opcionálisan igényelhető szolgáltatásokkal a Mortons.hu-tól.

Strandoljunk Perth városában!

Ausztrália legnépesebb városa, Nyugat-Ausztrália fővárosa. A várost valamikor az aranyláz alatt alapították, 1829-ben, így elmondható, hogy nem tekint vissza nagy történelmi múltra. Talán éppen ennek mond ellent az a rengeteg látnivaló, ami itt található.

Legfőbb vonzerejét Perth a gyönyörű strandoknak köszönheti. Fürdőzésre kedvező az éghajlata, sokszor fordul elő, hogy hónapok telnek anélkül, hogy eső hullna. Ez a strand, a víz, a nap szerelmeseinek maga a paradicsom. A strandok végig a város szélén húzódnak, így bármikor kedvünk támad egy kis fürdőzésre, csak leugrunk a partra, és már csobbanhatunk is az óceánban.

Simogassunk koalát!

A két legfontosabb látnivaló közé a Botanikus kert és az Állatkert kerül. A botanikus kert talán tavasszal a legszebb, hisz ilyenkor a legtöbb növény virágba borul, és színpompás látvánnyal csalogatja a turistákat. Az állatkert érdekessége, hogy kizárólag a kontinens különleges, egyedi állatvilágát mutatja be. Közkedvelt a külföldi turisták körében, hisz itt akár koalát is lehet simogatni.

A legfontosabb és legnépszerűbb látványosságok közé tartozik még a perthi pénzverde, mely az országban működő két pénzverde egyike. Az itt működő üzletben különleges arany- és ezüstérmék vásárolhatók, sőt egy kis segítséggel a saját érménket is elkészíthetjük.

Szintén Perthben található a legnagyobb, Ausztráliában található víz alatti akvárium. Érdemes a családdal felkeresni, mert biztos feledhetetlen élményekkel fogunk gazdagodni.

Perth repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Perth repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató