Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Melbourne utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Melbourne utazás

Ausztráliáról elsőként a kenguruk, koalák ugranak be mindenkinek, bár ennél jóval sokszínűbb és többféle látnivalót kínál ez a földrész. Utazás Melbourne városába a mortons.hu-val kedvezményes áron, többféle konstrukcióban: válassza ki, mikor utazna. és tekintse meg melbourne-i utazási ajánlatainkat!

Az Ausztráliában található Melbourne 2013-ban elnyerte a rangos Élhető város első díját, mely által ez a város a legtöbb ágazatban – egészségügy, kultúra, oktatás, környezet, infrastruktúra, kiegyensúlyozott életmód – megfelel a legmagasabb követelményeknek.

Több látnivaló is csábítja a turistákat Melbourne-be, szinte nem is lehet válogatni közülük. A városban található a déli félteke legmagasabb épülete, a Rialto Towers is. Ha van rá lehetőségünk, keressük fel, hisz hihetetlen panoráma tárul elénk a toronyból.

Múzeumok, kastély és botanikus kert

A legfontosabb múzeum, amit kár lenne kihagyni, ha ebben a csodás városban járunk, nem más, mint az Australian Gallery of Sport and Olympic Museum. Itt minden sportágról rengeteg érdekes információt megtudhatunk, ugyanakkor a történetükkel is megismerkedhetünk. A Krikett Stadion pedig Ausztrália legnagyobb és legfontosabb stadionja.

A múzeumok közül kihagyhatatlan a Királyi Kiállítási Épület, illetve a Rippon Lea-kastély. Mindkét épület meglátogatása feledhetetlen élményekkel gazdagít.

A Royal Botanic Gardens a legszebb botanikus kert, amit láthatunk az ország területén. Akik szeretnének megismerkedni a környék és az ország növényvilágával, azok biztosan nem fognak itt csalódni, hisz teljesen egyedi látványban lehet részük.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató