Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Melbourne repülőjegy

Melbourne felhőkarcolói várják Önt! De persze, nem mindegy, mennyiért veszi meg melbourne-i repülőjegyét, nem igaz? Miért dobna ki akár egy forintot is feleslegesen? Inkább használja keresőnket, és jelenítse meg, hogy melyik légitársaság mennyiért kínálja jegyét az Ön által kívánt időpontban. Segítünk, hogy a legolcsóbb repülőjegyet találja meg Melbourne-be! Ha megtalálta, rendelje meg neten, telefonon, vagy fáradjon be irodáink egyikébe, és ott érvényesítse foglalását.

Melbourne

Melbourne Ausztrália egyik legnagyobb városa – Victoria állam fővárosa –, amelyet aranymezőinek és gyors ipari fejlődésének köszönhet. A várost különböző részekre oszthatjuk az érdeklődési területek szempontjából. Vannak üzleti, művészeti, valamint közigazgatási részei. Az üzleti rész magába foglal számtalan bevásárlóközpontot, ahol mindenki megtalálja a pénztárcájának és ízlésének kedvező dolgokat. A város nagyon előkelő helyet foglal el a művészeti ágak területén, mivel egész évben különféle fesztiválok biztosítják a nagyérdemű szórakoztatását. A közigazgatási részt betöltik a parlament, valamint az állam és város irányításának helyet adó épületek. Számos sporteseménynek is otthon ad Melbourne, mint például: a Forma-1, itt rendezik meg ugyanis az Ausztrál Nagydíjat. A színvonalas oktatásnak köszönhetően sok híres művész, tudós, kutató kerül ki az egyetemek padjaiból.

Melbourne belvárosa hihetetlenül szép és otthonos, mivel rengeteg park és színes kert díszíti. A vásárolni kedvelők részére is megfelelő választás a város, mivel nagyon sok bevásárlóközpont áll rendelkezésükre.

Melbourne éghajlata mérsékelten óceáni, a levegő kellemesen meleg, de néha forró is lehet.

További látnivalók: Eureka Tower, mely a város legmagasabb épülete; a Royal Botanikus Kert, a Rippon Lea-kastély; a Carlton-kert, a Királyi Kiállítási Épülete, amely a Carlton-kertben található; a Sportstadion.

Melbourne repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Melbourne repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató