Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Gold Coast repülőjegy

Gold Coast várja Önt! Repülőjegyét legolcsóbban nálunk rendelheti meg Gold Coastba, mivel összetett keresőrendszerünk számtalan légitársaság vonatkozó ajánlatait tartja nyilván. Így Önnek csupán indulási és visszaérkezési dátumát kell megadnia ahhoz, hogy máris dúskálhasson a Gond Coastba szóló, olcsó repülőjegyek között. Online rendeléssel azonnal le is foglalhatja jegyét rendszerünkben, de ha a személyes ügyintézést kedveli, hívjon fel minket bizalommal vagy fáradjon be irodánkba.

Ausztrália tengerpartja, Gold Coast

Az Ausztrália délkeleti partvidékén elhelyezkedő, 75 km hosszú partszakasz és a hozzátartozó város nem véletlenül kapta a Gold Coast – Aranypart nevet. Évente több millió ausztrál és közel egymillió külföldi vendég tölti itt szabadságát. A táj szépsége mellett az időjárás is hozzájárul ehhez: még télen is 20 fok körüli a hőmérséklet, a másik három évszakban pedig 30 fokos meleg van, és mindennapos napsütés.

Az igazi élmények városa

Gold Coast a térség egyik leggyorsabban és legjobban fejlődő városa. Itt mindenféle látnivalót megtalálhatunk, amit csak szeretnénk. Szórakozásnak ott vannak a különböző aqua parkok, de az éttermek, kávézók is mind a pihenést szolgálják. A szállodák is azon vannak, hogy a legjobb szolgáltatásokat biztosítsák kedves vendégeiknek.

A múzeumok és kiállítótermek a kultúrára vágyók éhségét próbálják csillapítani, nagy sikerrel. Folyamatosan újabb tárlatok nyílnak meg.

Az év bármely évszakában gyönyörű ez a város, de talán nyáron a legjobb ide érkezni. Amikor nálunk szakad hó, és kemény mínuszok vannak, itt akkor van a legjobb idő a nyaralásra. Jó ötlet például kipróbálni, hogy milyen a karácsonyt a forró homokos strandon ünnepelni. Egyre több honfitársunk szeret bele nemcsak a városba, a tengerpartba, hanem az országba is. Próbáljuk ki, valószínű, hogy mi is a bűvkörébe esünk!

Az állatkertben még arra is lehetőségünk van, hogy akár koalát simogassunk. Feledhetetlen élmény, hisz a koala egyszerűen mindenkibe kapaszkodik, nagyon barátságos kis szőrmók.

Gold Coast repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Gold Coast repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató