Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Brisbane repülőjegy

Repüljön velünk Brisbane-be! Mint tudja az ausztráliai repülőjegyek árai között akár nagyságrendi különbségek is lehetnek. Miért fizetne többet egy brisbane-i repülőjegyért, mint amennyit feltétlenül szükséges? Mi segítünk megtalálni a legolcsóbb repülőjegyet Brisbane-be! Csak töltse ki a keresőmezőket, és a kilistázott találatok közül keresse meg azt, amelyik a legjobban tetszik Önnek. Online megrendeléssel könnyen lefoglalhatja helyét, de telefonon vagy személyesen is megteheti mindezt.

Brisbane

Ausztráliában érdemes felkeresni Brisbane városát, hisz ott igazán kellemesen el lehet tölteni az időt. A város történelme nem nyúlik vissza nagyon régi időkre, hisz az 1820-30-as években alakult ki itt település.

Ha még nem jártunk soha a városba, és szeretnénk magunknak felfedezni, erre a legjobb megoldás a több városnéző buszok egyike. Ezek a buszok a legfőbb látványosságokat érintik, sőt idegenvezető is tartózkodik a legtöbb járaton. A buszon ülve olyan látványosságokat tekinthetünk meg, mint a Koala bozótos, vagy az Ausztrál birkatelep. Mindkét látványosság érdekes látnivalóval szolgál, sőt, érdekes történeteket is megtudunk ezekkel kapcsolatosan az idegenvezetők révén.

Ha szerencsések vagyunk, a Conrad Kincses Kaszinóba akár egy kis költőpénzt is nyerhetünk. Hacsak nem vagyunk babonásak, adjunk egy esélyt magunknak, mert lehet, hogy pont mi leszünk azok, akik megütik a főnyereményt. Itt találhatjuk az ausztrál Coca-Cola-gyártás egyik üzemét is. Ezt is meg lehet látogatni, hisz a látogatás során kisebb gyártási titkokra is fény derülhet. Főleg kisgyermekes családok esetében bizonyulhat ez jó programnak.

A városhoz tartozik a Gravatt-hegyi kilátó. Ha tehetjük, másszunk fel ide, hisz csodás panoráma nyílik a városra és a Galsshouse hegyre. Innen lehet talán a legszebb fotókat készíteni a városról. Brisbane az igai ausztrál város, sok helyen jelenik meg a kenguru vagy a koala is a cégtáblákon.

Brisbane repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Brisbane repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató