Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Buenos Aires repülőjegy

Buenos Airesbe repülőjegyet venni komoly kiadás, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hol rendeli meg jegyét. Listázza ki, hogy az Ön feltételeinek (indulási, visszaérkezési dátum, utazási osztály), mely Buenos Aires-i repülőjegyek felelnek meg, és ezek közül már könnyen ki tudja szűrni az Ön számára legjobb ajánlatot. Ezek után adja le repülőjegy rendelését online, telefonon vagy személyesen!

Buenos Aires, a mesés ellentétek városa

Több turistakönyv is tele van a buszok menetrendjével, azonban mi azt ajánljuk, hogy Buenos Airest gyalog fedezze fel. Egy kiadós séta során olyan kincsekbe botolhat, mint pl. a San Telmo negyed. Az itt található, sok esetben omladozó házaknak különleges hangulatuk van. Akik az igazi Argentínát keresik, azok ide látogassanak először. A negyedet még mindig macskaköves utak borítják, a hangulatos kávézók egymás után sorakoznak, és a könyvek szerelmesei vagyonokat hagyhatnak egy-egy antikváriumban.

Eva Peron nyomában

Nálunk is sokan látták a népszerű filmet, az Evitát. Buenos Airesben szinte teljes mértékben végigkövethetjük a film hősnőjének életét. A legjobb kiindulási pont az Evita Múzeum. A múzeumot 2002-ben nyitották meg, és azóta folyamatosan hihetetlen népszerűségnek örvend. Évente több százezren látogatják meg. A személyes holmik és fotók mind betekintést engednek a politikus/színésznő életébe.

Ne hagyjuk ki a város főterét, vagyis a Plaza de Mayot, ugyanis itt található a Casa Rosada, amelynek teraszáról többször is intézett beszédet Evita az itt összegyűlt követőihez, és itt ünnepelték egykor Maradonát is.

A Recoleta temető lehet az utolsó állomás az Evita körúton, hisz az argentinok e nagy kedvence ide van eltemetve. Mauzóleumát ma is sokan látogatják, a halálát követő években tömegesen keresték fel az argentinok, és nemcsak. A helyiek elmondása szerint soha nem hervadt el rajta a virág, mindennap több százan jöttek ide emlékezni.

Buenos Aires repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Buenos Aires repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató