Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Washington repülőjegy

Az emlékművek és gigantikus épületek városa: Washington. Aki amerikai utazást tervez, az elsők között biztosan fontolóra veszi ezt az úti célt is, hiszen számtalan látnivalót kínál a turisták számára. Velünk olcsón repülhet az USA-ba, foglalja le akár azonnal repülőjegyét Washingtonba! Utasbiztosítást is köthet nálunk, és autót bérelni is segítünk igény esetén.

Washington, a törvénykezés városa

Amerika fővárosa, sokak szerint az egyik legszebb város, ahol számtalan emlékmű, múzeum, könyvtár, bazilika stb. vonzza a turistákat. Nevét az első amerikai elnökről, George Washingtonról kapta.

Rengeteg itt a látnivaló, szinte lehetetlenség mind felsorolni. A legfontosabb talán a Kapitólium épülete. Maga az épület egy kis dombon áll, és ebben vannak a törvényhozás különböző irodái. Az épületben összesen 540 helyiség van. Magasztos pillanat, amikor négyévente a Kapitólium lépcsőjén tesz esküt az épp esedékes elnök. Az amerikaiak számára fontos helyszín.

Emlékművek és gigantikus épületek

A másik szintén ennyire fontos épület a Fehér Ház. Szinte mindenki ismeri, hisz nagyon sok amerikai filmben megjelenik, sőt sok esetben ez a fő helyszín. A mindenkori elnök lakik itt egész családjával. Az épület kívülről inkább hasonlít egy vidéki kastélyra, mintsem egy elnöki rezidenciára.

Ezen két épület mellett van még néhány fontos látnivaló, amire nagyon büszkék az amerikaiak. Az egyik ilyen a Jefferson Emlékmű, a másik pedig a Kongresszusi Könyvtár. Keressük fel mindkettőt, hisz világszinten egyedüli látványosságot nyújt mindkettő. A városban található még a szabályos ötszög alakú épület, a Pentagon is, ahol a védelmi minisztérium kapott helyet. A kormányépületeket állandóan katonák őrzik.

Tekintsük meg a Nemzeti Galériát és a Holocaust Emlékmúzeumot is, ha az amerikai fővárosba visz utunk.

Washington repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Washington repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató