Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Waikiki utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Waikiki utazás

Ha Waikiki utazást keres, csak adja meg a fenti utazáskeresőbe hogy mikor szeretne utazni. Azokat a –tól, -ig dátumokat adja meg, amelyek között szóba jöhet az utazás, a pontos dátumot, illetve a kint töltött napok szűmára a találati listában szűrhet rá.

Ha csak egy megadott összegig keres Waikikii utazást, a keresőben található ár csúszkán ezt is beállíthatja.

A keresés gombra kattintva listázzuk ki a Waikikiba szóló utazási ajánlatainkat, amelyek közül tovább szűkíthet.

Amennyiben valamelyik utazási ajánlatunk elnyerte tetszését, a ”tovább” gomb megnyomásával nézheti meg az utazás ajánlatait, valamint ott választhatja ki a konkrét időpontot, és továbbléphet az utazás lefoglalásához.

A Hawaii-szigetek egyik legszebb és legkedveltebb szigete Waikiki, ahol a gyönyörű élővilág, a mesébe illő tengerpart mindenkit elcsábít. A hihetetlen illatok, amit az itt termesztett virágok adnak, egyszerűen elkábítják a turistákat, és arra ösztönzik, hogy tovább maradjanak a tervezettnél.

Bár 2001 után jócskán visszaesett itt az idegenforgalom, az azóta eltelt időben újra a turisták egyik kedvelt üdülőhelye lett. Ár szempontjából átlagosnak mondhatjuk, hisz ahhoz képest, hogy milyen luxuskörülményeket biztosítanak a szállodák, az árak elfogadhatóak.

A strandolás szerelmeseinek

Waikiki szigetének legismertebb része a gyönyörű strand. Szinte ámulatba ejti a turistákat a hihetetlen kékség, a végtelenségbe nyúló óceán. Ahogy a lábunk belemélyed a forró fehér homokba, a földi paradicsomban érezhetjük magunkat.

A part mentén szinte minden vízi sportot kipróbálhatunk. Lehet itt szörfözni, hisz a kiváló hullámoknak köszönhetően Waikiki szigete a legjobb szörfparadicsom. A búvárkodás szerelmesei pedig az óceán színes élővilágában gyönyörködhetnek. Ezek kipróbálása után talán nincs is olyan ember, aki a városban szeretné tölteni a szabadidejét. A nagy többség inkább a homokot és a pálmafákat választja.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató