Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Tampa repülőjegy

Látogasson el a hurrikánok városába! Akár rögtön foglalható repülőjegy Tampa városába, az Amerikai Egyesült Államokba – tekintse meg rendszerünkben az aktuális járatokat, és válassza ki az Önnek ideálisat! A böngészéshez csupán a dátumot és a célállomást kell megadnia, a kapott listából pedig kiválaszthatja, le is foglalhatja a megfelelő repülőjegyet Tampába.

Tampa, a hurrikánok városa

Ez az amerikai nagyváros mindenki számára tartogat meglepetést. Mielőtt ide indulnánk, jó, ha informálódunk arról, milyen lesz az időjárás, mivel a hurrikánszezonban hirtelen jönnek a záporok, sok esetben jégesők is.

Legjobban Tampát akkor ismerhetjük meg, ha ellátogatunk a Tampa Bay History Centerbe. Itt mindent megtudhatunk a város történetéről, sőt a sporttörténetet is külön részleg taglalja. Az egész múzeum interaktív, így még a kisebb gyerekek is nagyon jól szórakozhatnak. Belépőjegy szempontjából sem drága, hisz felnőttek számára 12 dollár, míg gyerekek számára 7 dollár.

Az egész család jól érezheti magát

A gyerekek kedvéért keressük fel a Lowry Park Zoo állatkertet. Talán ez a legérdekesebb állatkert egész Amerika-szerte: 1500 különböző állatfajnak ad otthont, több mint 56 hektár területen. Az állatkert különleges programjai közé tartozik az állatsimogató (minden gyerek és sok felnőtt kedvence), de sok időszakos program is van.

Felnőttek számára este a Channelside biztosít élményteli órákat. Itt minden adott ahhoz, hogy jól lehessen szórakozni. Akik a vásárlást szeretik, azok a különböző márkák boltjaiban költhetik pénzüket, aki pedig filmet nézne, az az IMAX moziba töltheti el az időt. Az aktív pihenést kedvelőknek is van egy kis meglepetés, mégpedig egy bowling pálya, amely az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű pálya egész Amerikában. Ha szeretnénk itt gurítani párat, akkor előre kell helyet foglalni, mert sok esetben más városokból is ide járnak játszani.

Tampa repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Tampa repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató