Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Seattle repülőjegy

Ha az USA-ba készül, utazzon velünk! Repülőjegy Seattle városába kedvezményes áron, egyszerű foglalási lehetőséggel. Látogassa meg a várost, amely egy legendás indián törzsfőről kapta a nevét! A Mortons.hu ajánlatai között biztosan talál megfelelőt, ha olcsó seattle-i repülőjegyet keres. Lefoglalhatja online, vagy akár e-mailben, telefonon, esetleg személyesen is.

Seattle, a fiatal település

Annak ellenére, hogy mindössze másfél évszázados múltra tekint vissza, és alig több mint félmillió a lakosainak száma, bátran felveheti a versenyt bármelyik amerikai nagyvárossal. A település nevét egy legendás indián törzsfőnökről kapta.

Gazdasági és ipari jelentőségét mutatja, hogy olyan világhírű cégek működnek itt, mint a Microsoft Corporation, a The Boeing Company, de Seattle-t választotta székhelyül a híres Starbuck Coffee Company is.

Érdemes felkeresni a Pike Place Market piacot, ahol mindent meg lehet vásárolni, ami csak a konyhára kell a tengeri herkentyűktől kezdve egészen a zöldségig, gyümölcsig.

Szórakozásra a legjobb hely Belltown, ami tulajdonképpen a város szórakozó negyede.

A múzeumok és állatkert csábító összhangja

Seattle-ben van néhány olyan érdekes múzeum, amit kár kihagyni, ha egyszer eljutunk ebbe a városba. A kötelezők közé lehetne sorolni a Seattle Art Museumot, ami csodálatos művészeti alkotásokat foglal magába, de a Klondike National Historical Parkot is érdemes felkeresni, hisz itt igazán megismerhetjük a város történetét.

Ahhoz, hogy állatokkal találkozhassunk, két lehetőség közül választhatunk. Az egyik a Seattle Aquarium, a másik pedig a Woodland Park Zoo. Míg az első a tenger és óceán élővilágával ismertet meg, addig a második a szárazföld állatait próbálja meg közelebb hozni.

Ittlétünk során jó, ha legalább egy alkalommal a 184 méter magas Space Needle-kilátón elhelyezett vendéglőben fogyasztjuk el ebédünket. Gyorsliftek visznek az épület tetején kialakított forgó étterembe, amely egy óra alatt teljesen körbefordul, pazar kilátást nyújtva a városról.

Seattle repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Seattle repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató