Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

San Francisco repülőjegy

Simogasson bölényeket San Francisco legnagyobb parkjában! Velünk könnyedén és olcsón repülhet: repülőjegy San Francisco reptereire igen kedvező áron, egyszerű foglalással online, telefonon vagy személyesen. Önnek csupán a kívánt utazási időpontokat kell megadnia, és máris válogathat a rendszerünk által kilistázott San Francisco-i repülőjegyek között!

San Francisco mindenkit vár

Az Amerikában található várost sok filmben láthattuk már, sokat forgattak itt, azonban a turistákat nem csak a filmek világa vonzza ebbe az egyedi hangulatú városba. A látnivalók sokasága egyre inkább népszerűvé teszik a várost.

Simogassunk bölényt!

A látnivalóknak se szeri, se száma, hisz szinte minden utcában van valami, amit ajánlott megtekinteni. Az egyik legszebb látnivaló a Golden Gate Park, amit joggal nevezhetnénk, szórakoztató parknak is. Több tucat szórakozási és sportolási lehetőség található itt, de érdekességeket is építettek ide. Itt található például bölénykarám, ahol igazi bölényeket lehet megtekinteni, bátrabbaknak megsimogatni, de lehet csónakázni is. A holland szélmalom csak növeli a park szépségét, ugyanúgy, mint a szabadtéri színpad, ahol rendszeresen előadásokat tartanak.

Amennyiben San Franciscóban járunk, keressük föl az Asian Art Museum of San Francisco-t, ahol több mint 12000 alkotás van kiállítva. A múzeum 40 ázsiai nép életébe kalauzol minket, ugyanakkor itt található a híres Brundage gyűjtemény is. A rengeteg kiállítási tárgy szinte 6000 éves múltat próbál nekünk bemutatni nagy sikerrel.

Akik szeretik a japán kultúrát, azok imádni fogják a Japán Tea Kertet, ami a Golden Gate Parkon belül található. Találhatunk itt fából készült hidakat, pagodákat, apró pavilonokat. Ha lehetőségünk van, akkor tavasszal látogassuk meg a parkot, hisz ilyenkor virágzik a cseresznye. Az illat mellett a virágok csodás látványa is szédítően hat.

San Francisco repülőjegy vadász

Ha érdeklik a San Francisco repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató