Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

San Diego repülőjegy

A világ legnagyobb állatkertje és a híres Gázlámpás negyed – ez San Diego két legismertebb és legnépszerűbb turista látványossága, amit a városba látogatóknak mindenképp érdemes megnézniük. Oldalunkon olcsón foglalhat repülőjegyet San Diego városába, valamint más amerikai úti célokra is. Nincs más dolga, mint beírni a keresőnkbe a tervezett utazási időpontot, és máris megtekintheti az aktuális járatokat, illetve akár azonnal lefoglalhatja repülőjegyét San Diego-ba online.

San Diego a világ legnagyobb állatkertjének ad otthont

Amerika legdélnyugatibb városa, mely a Csendes Óceán partján fekszik. Érdekessége, hogy az évi középhőmérséklet 22º, ezzel szinte a legmelegebb város. Jó tudni a városról, hogy 1840-ig Mexikóhoz tartozott, ekkor csatolták Amerikához. A város leginkább az 1941-es Pearl Harbor idején kezdett fejlődni, hisz kitűnő fekvése miatt itt állomásozott az amerikai hadsereg. Ebben az időben rengeteg beruházás kezdődött el.

San Diego legérdekesebb látnivalója talán az állatkert. Ez a világ legnagyobb állatkertje, több mint 650 állatfaj látható a hatalmas területen, melyek közül legkedveltebbek az óriáspandák. Annak érdekében, hogy mindenki láthassa, hogyan fejődik a 2012-ben született pandabocs, az állatkert honlapján élőben is lehet követni a pandaházban történteket.

Igazi szórakozó negyed várja a turistákat

A város szívének is nevezik sokan a Gázlámpás negyedet, ami amellett, hogy a város igazi központja, még az éjszakai élet fontos színtere is. Bár jelen pillanatban régi fényét mutatja a városrész, a ’80-as években nagyon elhanyagolt állapotba került. A rengeteg fejlesztésnek köszönhetően azonban ma már az ide látogatók egyik kedvenc negyede.

Van San Diegónak egy nagyon előkelő helye, ami nem más, mint a Coronado-sziget. A belvárostól mindössze 8 km-re található, és különlegessége, hogy egy 3,4 km hosszú híd vezet rá. Nem csak előkelő, hanem drága helynek is számít, úgy San Diegóban, mint egész Amerikában.

San Diego repülőjegy vadász

Ha érdeklik a San Diego repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató