Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Orlando utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Orlando utazás

Hogy miért jó ötlet az utazás Orlandóba? Hüllőpark, Seaworld vízi vidámpark, Universal Studio és még megannyi egyéb érdekes szórakoztató komplexum várja azokat, akik az USA-beli Orlando látnivalóira kíváncsiak. Utazzon velünk Ön is, hiszen kedvező áron kínálunk orlandói utazásokat többféle konstrulcióban. Tekintse meg választékunkat!

Orlando, ez az Amerikában található város leginkább szórakoztatóegységeiről vált híressé. Több olyan komplexum is van, mely kifejezetten egy témakör köré épül. A legismertebbek közé tartozik a Hüllőpark, melynek egyik fő látványossága a bejáratnál kiállított túlméretezett aligátorszáj. Itt megtalálhatunk szinte minden hüllőt, ami a földön él.

Universal Studio

Orlandóban található Amerika legnagyobb látogatottságának örvendő szórakoztatóparkja is, a Universal Studio. Itt mindent kiállítottak, ami a Studio filmjeivel kapcsolatos, sőt olyan helyeket is kialakítottak, ahol a különböző filmekbe is kipróbálhatjuk magunkat. Családok számára kifejezetten jó szórakozás, hisz minden korosztály megtalálja a számára legjobban tetsző részt.

Amit még érdemes megtekinteni, ha Orlandóban járunk, az nem más, mint a tenger élővilágát bemutató SeaWorld. Ez tulajdonképpen egy hatalmas vízi vidámpark. Minden nap óriás vízi show-kat tekinthet meg a nagyérdemű, sőt lehetőség van akár a delfinekkel úszni is. A legkedveltebbek a gyilkos bálnák, melyekért kicsik és nagyok egyaránt odavannak. Ebben a vidámparkban több napot is el lehetne tölteni anélkül, hogy a programokat ismételnénk – érdemes kipróbálni!

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató