Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Orlando repülőjegy

A legjobb árak amerikai úti célokhoz: Olcsó repülőjegy Orlandóba, az Egyesül Amerikai Államokba kényelmesen és gyorsan: csak írja be a keresőbe a tervezett indulási és érkezési dátumokat, és rendszerünk máris kilistázza Önnek az aktuálisan elérhető járatokat. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelőt, és foglaljon akár online vagy telefonon, esetleg személyesen, az irodánkban! Mortons.hu repülőjegyek Orlandóba néhány kattintással.

Orlando, a féktelen szórakozás helyszíne

Az Amerikában található város még nincs 200 éves, hisz csak 1875-ben alapították, mégis elmondható, hogy az egyik legkeresettebb turista célpont, több országból érkeznek ide látogatók. Ez köszönhető a városban található több szórakoztató parknak is.

Ezek közül talán a legfontosabb a Disney World, ahol kicsik-nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, sőt kedvenc hősükkel is találkozhatnak. Emellett sokan kedvelik még az Epcot Center-t vagy a SeaWorld-öt, de nagy népszerűségnek örvend még az Universal Studio is. Ezek mind olyan szórakoztató parkok, ahol egész napra lehet programot tervezni.

A vidámparkok mindenkit várnak

Emellett rengeteg étterem, bár, hotel és különböző szórakoztató egység várja a vendégeket. Ezek az egységek az elmúlt 50 évben létesültek, hisz ez idő alatt alakultak meg a szórakoztató parkok, és akkor lett igény a szálláslehetőségre és több étteremre is. Orlandóról elmondhatjuk, hogy igazi szórakoztató város, ahol nagyon jól megfér egymás mellett több szórakoztató park is. Azok, akik szeretnék az összest meglátogatni, több hetes utazást tervezzenek.

A parkok olyan kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, mint az óriás hullámvasút, a különböző vízi világok bemutatása, vagy akár különféle tájegységek felfedezése.

Orlando leginkább a gyerekes családok és a fiatal társaságok kedvelt úti célja, hisz itt igazán jól érezhetik magukat, jól ki tudnak kapcsolódni. Mivel közel vannak a parkok egymáshoz, gyalogszerrel is át lehet jutni egyikből a másikba.

Orlando repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Orlando repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató