Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Great American Outdoor Show - Harrisburg - Vadászati-Halászati Kiállítás

New York
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Repülő
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Aktív pihenés, Városlátogatás, Körutazás
Hivatkozási szám: 323249
Éjszakák száma: 7
Tovább a foglalásra

Great American Outdoor Show - Harrisburg - Vadászati-Halászati Kiállítás utazás

2018.02.02.-02.10. (9 NAP / 7 ÉJ)

Programtervezet:

1. nap – február 2: Indulás Budapestről. Érkezés után a bérelt autó felvétele, majd utazás Harrisburg-be, a szállodai szobák elfoglalása.

2-4. nap – február 3-5: A kiállítás megtekintése, üzleti tárgyalások lebonyolítása.

5. nap – február 6: Utazás a bérelt autóval New Yorkba.

6-7. nap – február 7-8: Városnézés New Yorkban.

8. nap – február 9: Hazaindulás Budapestre.

9. nap – február 10: Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

 

 

Részletes program

 

1. nap – február 2.: Indulás Budapestről, New Yorkba érkezét követően a bérelt autó felvétele, majd utazás Harrisburg-be, a szállodai szobák elfoglalása.

 

2. nap – február 3.: A kiállítás megtekintése, üzleti tárgyalások lebonyolítása, délután szabadprogramként ismerkedés a belvárossal.

Harrisburg 1812-ben vált Pennsylvania állam fővárosává. A város Délnyugat-Pennsylvaniában, a Susquehanna folyó partján helyezkedi el. Harrisburg a polgárháború idején fontos szerepet töltött be, itt hozták létre a Camp Curtin kiképzőközpontot. Számos épülete megőrizte 18-19-i századi jellegét.

 

3. nap – február 4.: A kiállítás megtekintése, üzleti tárgyalások lebonyolítása. Ajánlott délutáni program:  a Susquehanna kikötő megtekintése.

 

4. nap – február 5.: A kiállítás megtekintése, üzleti tárgyalások lebonyolítása. Ajánlott délutáni program: a Pennsylvania State Capitol megtekintése.

Pennsylvania State Capitol

Felbecsülhetetlen értékű építészeti és művészeti kincs, a történelem és a hatalom fenséges szimbóluma, valamint a demokrácia és a szabadság ikonja.

Amikor Theodore Roosevelt elnök 1906 október 4-én részt vett az épület megnyitóján, azt mondta: "Ez a legszebb épület, amit valaha láttam." A Capitoliumot az amerikai reneszánsz stílusában tervezte Joseph Huston építész, aki az épületet "művészeti palotának" nevezte el.

 

5. nap – február 6.: Utazás Philadelphiába, majd New Yorkba.

A bérelt autóval indulás New Yorkba. Érkezés után a szállás elfoglalása, este szabad program.

 

6. nap – február 7.: Városnézés New Yorkban.

Szabadság szobor

A szobor New York előtt, a Liberty Islanden, a Hudson folyó torkolatánál található. A rézből készült szobrot Franciaország adta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmából. (Belépő: 10.900 Ft/fő)

Wall Street

A Wall Street a pénzügyi, üzleti negyede Manhattannek. A bankok épületei mellett itt találhatjuk a tőzsdét, a régi városházát és a stabilitást jelképező bika szobrát.

Intrepid anyahajó

Az anyahajó bemutatja az amerikai hadsereg légiflottáját, de megtekinthetünk egy űrsiklót és a legendás Concordot is. Az anyahajó mellett egy tengeralattjárót is megismerhetünk.(Belépő: 11.900 Ft/fő)

One Trade és környezete

A lerombolt World Trade center mellett épült fel az új One Trade épület, mely New York legmagasabb épülete. Parádés kilátás nyílik a 103. emeleten található kilátóból. Már a liftben meglepetés éri a látogatót a technikai megoldások miatt. A kilátó után érdemes ellátogatni a World Trade múzeumba, ahol a lerombolt épületek eredeti helyét, alkatrészeit, a mentésben részvett tűzoltóautót és számos más érdekes tárgyat találhatunk. (Belépő: 12.900 Ft/fő)

 

7. nap – február 8.: Városnézés New Yorkban.

5. utca – FithAvennue

A világ legjelentősebb divat és világcégei mintaboltjai itt találhatóak. Az elegáns divatüzletek mellett a vezető sportruházati- és ékszercégek várják vásárlóikat. Lehetőség nyílik a Trump házban is egy körsétára, kávézásra.

Rockefeller Center

A belváros egyik legkedveltebb helye. Az épületben sok étterem és kávézó mellett TV stúdiók, kilátó, ajándékboltok várják a látogatókat. New York életében a legjelentősebb ünnepeken főszerepet kap: itt állítják fel az amerikaiak fenyőfáját, az aranyszobor előtti mély téren műjégpálya üzemel, és itt található a musiceljeiről és koncertjeiről híres Radio City Hall is.

Central park

New York tüdejeként is emlegetik a 3,41 km² (4 km×800 m) területű nyilvános parkot  Manhattan szívében. A parkban sétálni, kocogni, görkorcsolyázni járnak az amerikaiak és a turisták. A Central Park 150 éves is elmúlt. Mivel rengeteg filmben látható, a világ egyik leghíresebb parkja.

Time Square

A tér minden napszakban nagy látványossággal szolgál a kivetítő reklámtáblái miatt. A legfőbb találkozási pont New Yorkban. Este is szinte nappali világosságban úszik az egész tér. Minden év utolsó napján közel egymillió ember özönlik a Times Square-re, ahol sztárfellépők, konfettieső, tűzijáték, és egy legendás kristálygömb teszi élménnyé a hosszú fagyoskodást.

Empire State Building

A legmagasabb szabadtéri kilátóra juthat fel, amikor meglátogatja az Empire State Building szabadtéri 86. emeleti kilátóteraszát. Mivel a leghíresebb obszervatórium a világon, több tucat film és televíziós jelenetek, valamint tízmillió felejthetetlen személyes pillanatot megélt épület garantálja az élményt a látogatónak. A kilátó teraszán körbesétálva, 360 fokos kilátás nyílik a New York-i és azon túli területekre.  (Belépő: 12.900 Ft/fő)

 

8. nap – február 9.: Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre. Hazaindulás Budapestre.

 

9. nap – február 10.: Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

x 800.000 Ft/fő részvételi díjig 70 éves korig                                             24.000 Ft/ fő/ 9 nap

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem