Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

AMERICAN HERITAGE - Fly & Drive program

New York
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Egyéni
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Aktív pihenés, Körutazás
Hivatkozási szám: 324677
Éjszakák száma: 15
Tovább a foglalásra

AMERICAN HERITAGE - Fly & Drive program utazás

16 nap /15 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK

Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min. létszám: nincs Szállodák: program szerint

Program kezdése: New York

Program vége : Miami Beach

1.nap New York

Érkezés New Yorkba, transzfer egyénileg a szállodába. Találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok átvétele. Az esti órákban ismerkedjünk a kivilágított világhírű metropolisszal. Szállás: The Skyline Hotel Manhattan.

A bérautót felveheti érkezéskor a repülőtéren is, de a gépkocsi bérlést (gazdasági szempontok miatt is) az első három napon nem feltétlenül javasoljuk. A repülőtérről taxival könnyedén elérhető Manhattan (kb 50 USD), ahol az ismerkedés a várossal a tömegközlekedési eszközökkel könnyedén megoldható. Természetesen kérésére a repülőtéri érkezéstől is tudjuk biztosítani a bérautót.

2.nap New York

Egész napos ismerkedés a várossal. Javasolt: Hop On-Hop Off városnéző busszal körbejárni a Downtown-t és az Up town-t. Hajózzunk ki a Szabadság-szoborhoz, sétáljunk a Central Parkban, élvezzük a panorámát az Empire State Building kilátóteraszáról, vagy a Rockefeller Center tetejéről. Szállás: The Skyline Hotel Manhattan.

3.nap New York - Washington D.C. (távolság: 390 km)

Reggel bérautó felvétele és irány dél-nyugat: Philadelphia. Az Independence Hall és a Liberty Bell megtekintése után továbbutazás Washington D.C-be. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

4.nap Washington D.C.

Szabadprogram sok-sok látnivalóval. A város közepén található a National Mall területe, ahol több amerikai vezetőnek állítottak emlékművet: Washington- Lincoln- Thomas Jefferson- Franklin Delano Roosevelt Emlékmű. A Smithsonian Intézet számos múzeumnak ad helyet mint: Nemzeti Légi- és Űrmúzeum, Amerikai Történelmi Nemzeti Múzeum, Természetrajzi Múzeum, Nemzeti Portrégaléria, Nemzeti Postamúzeum stb. A kiállításokra a belépés díjtalan. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

5.nap Washington D.C. - Shenandoah National Park (távolság: 138 km)


Délelőtt látogatás az Amerikai Polgárháború emlékhelyeinél, majd rövid pihenő Monticello-ban, Thomas Jefferson hajdani elnök rezidenciájánál. Este érkezés a Shenandoah Nemzeti Parkba. Szállás: Best Western Intown Luray.

6.nap Shenandoah National Park - Blue Ridge Parkway - Roanoke (távolság: 235 km)


Továbbutazás a Blue Ridge-hegység mentén majd a buja, zöld Shenandoah-völgyön keresztül elérjük Roanoke városát (Virginia). Szállás: Holiday Inn Roanake Tanglewood

7.nap Roanoke - Great Smoky Mountains N.P. - Cherokee Indian Reservation - Cherokee (távolság: 400 km)

Egész nap a természetben autózunk: továbbra is a Blue Ridge hegység vendégeként átlépjük North Carolina állam határát. Délután hegységet „váltunk", a Smoky Mountains következik. Érintjük a Cherokee indiánok ősi földjeit és érkezünk Asheville-be. Szállás: Edgewater at the Aquarium Hotel

8.nap Cherokee - Charleston (távolság: 422 km)


Utazás Charlestone városába, melynek egyik legnagyobb látványossága a történelmi belváros a gyarmati- és az antebellum időket idéző épületeivel. Szállás: Holiday Inn Charleston Riverview.

9.nap Charleston - Savannah (távolság: 166 km)


Délelőtt látogatás egy magnólia ültetvényen, majd érkezés Savannah-ba, ahol az óváros szintén a gyarmati időkbe vezeti vissza a látogatót. Szállás: Best Western Plus Savannah Historic District.

10.nap Savannah - St. Augustine (távolság: 320 km)


Georgia állam partvonalát követve továbbutazás dél felé, érkezés az angol telepesek által alapított Brunswick-ba. Majd Jacksonville-n keresztül érkezés az USA legöregebb városába, St. Augustine-ba. Szállás: Magnuson Hotel Historic St. Augustin

11. nap St. Augustine - Orlando (távolság: 200 km)


1513-ban Kolumbusz útitársa Ponse de Leon szállt itt partra először, hogy megkeresse az Ifjúság Forrását. A város számos nevezetességgel büszkélkedhet: San Marcos-erőd, Mantazas-erőd, Lightner múzeum, Flagler College stb. A várost elhagyva utazás Orlando felé. Szállás: Champions World Resort.

12.nap Orlando


Válogassunk a szórakoztató témaparkok között: Walt Disney World, Epcot Center, MGM Studios, Magic Kingdom stb. Szállás: Champions World Resort.

13.nap Orlando - Sarasota (távolság: 240 km)


Átautózunk Florida nyugati partjaira, Tampát érintve araszolunk Sarasota felé. Szállás: Ramada Waterfront Sarasota

14.nap Sarasota - Everglades National Park - Miami (távolság: 370 km)


A Tamiami Trails vonalát követve keresztülvágunk Everglades-en, Észak-Amerika legnagyobb szubtropikus vadonján. Érkezés Miami/South Beach-re. Szállás: Lexington Hotel Miami Beach

15.nap Miami


Egész napos pihenés , vásárlás Miami South Beach-en. Szállás: Lexington Hotel Miami Beach

16.nap Miami
program vége

Menetrendtől függően bérautó leadása, hazautazás

Visszaindulás előtt  töltsön el pár éjszakát  Miami Beach-en.  Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.  Az esetleges hosszabbítás estén a nagy távolságok miatt javasoljuk  a bérautó hosszabbítását is.

x

Indulási időpontok:

2018. április, 2018.május, 2018. június,  2018. július, 2018 augusztus,  2018. szeptember,  2018. október,  2019. április  (naponta igény szerint)

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.

A részvételi díj tartalmazza:

  • 15 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték illeték (irányár: 225.000.-Ft-tól, szezontól függően)

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=300 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató