Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Miami repülőjegy

Olcsón kínálunk Miamiba repülőjegyet! Tudta, hogy Miami az Egyesült Államok 3. leggazdagabb városa? Ez egy okkal több arra, hogy megtapasztalja csillogását! Miamiba szóló repülőjegyén viszont miért ne spórolna, ha lehet? Ha kilistázza rendszerünkben a különböző légitársaságok ajánlatait, már meg is találta a legkedvezőbb árú lehetőséget. Ha egy bizonyos légitársasággal akar utazni, azt is beírhatja keresési kritériumként. Jegyét foglalja le egyszerűen netes rendszerünkben vagy rendelje meg telefonon illetve személyesen!

Miami

Miami Florida államban foglal helyet, és az állam legnépesebb városaként tartják számon. Hatalmas épületek tornyosulnak a városban, több mint 20 felhőkarcoló található itt, amelyek közül a legnagyobb a Négy Évszak Hotel Torony 240 méteres magasságával. Miami lakossága nagyon precízen betartja az ökológiai szabályokat, mivel Amerika legtisztább városaként tartják nyilván. A címet köszönheti iható hálózati vizének, és rendezett, tiszta utcáinak egyaránt. A lakosság hozzáállása a környezetvédelemhez példaértékű. Világszerte a 22. helyet foglalja el a világ leggazdagabb városainak listáján.

Miamiban az időjárás kedvez a turizmusnak, egész évben kellemes meleg van, valószínűleg a Golf-áramlatnak köszönhetően. Annak ellenére, hogy vannak esősebb és szárazabb évszakok, a hőmérséklet nagyon ritkán közelíti meg a 0 Celsius-fokot. Érdekességként: a város történelmében egyetlenegyszer havazott.

Miamiban a leggyakrabban beszélt nyelv a spanyol, ezt követi az angol, a német, az olasz és a francia.

Miami fontos helyszínéül szolgál nagyon sok filmprodukciónak, tévésorozatoknak. Évente rengeteg ember választja utazási céljául ezt a várost, mivel számtalan látnivalóval rendelkezik, ráadásul néhány helyszínt felismerhetünk a tévésorozatokból is. Ha valaki gondolkodik a város meglátogatásán, ne tétovázzon, hanem mihamarabb szánja el magát, mivel számtalan maradandó élményről lemaradhat, ha elhalasztja a vakációzást Miamiban.

Miami repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Miami repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató