Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Miami Beach utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Miami Beach utazás

Nyaralás a tengerparton? Utazás Miami Beach csodálatos tengerpartjára, az amerikai strandok egyik legszebbikére, ahol ha nem elég óvatos a turista, könnyen összefuthat egy-egy sztárral… Utazzon velünk Miami Beach-re, ahol az aranyló homok és kéklő tenger tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre!

Florida államban rengeteg a látnivaló, és Miami városában is több olyan hely és épület van, ami a turistát pillanatok alatt leveszi a lábáról. Azonban a legtöbb turista nem csak ezért látogat ebbe a hangulatos világvárosba, hanem a gyönyörű Miami Beach miatt is. Az aranyló homok, a végtelenbe nyúló óceánpart, a hihetetlen szépségű strandok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Amerika legszebb partjaként tartsák számon oly sokan.

Naplemente, sportolás

Az egész part úgy van kialakítva, hogy a család minden tagja igazán jól érezhesse magát. A férfiak számára szabadtéri fitnesztermek vannak kialakítva, és a legkisebbek is jól szórakozhatnak a homokozóban. A fiatalabb generáció egyenesen rajong a strandröplabdáért, amiből versenyeket is szoktak rendezni.

Szerelmes párok számára szinte kötelező program a naplementét a parton végignézni, sőt ha augusztusban járunk itt, akkor a hullócsillagok is varázslatosabbá teszik a romantikus sétát.

Ha egy kis szerencsénk is van, nagy valószínűséggel még híres emberekkel is találkozhatunk, hisz nem csak az átlagemberek kedvelik ezt a partszakaszt, hanem sok mozicsillag is ide jár ki úszni két forgatás között. Épp ezért a naptej mellé a fényképezőgép is kerüljön be a táskába.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató