Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Los Angeles utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Los Angeles utazás

Disneyland, Universal Studios, a malibui strand.. Bizony, ez az „angyalok királynőjének faluja”, vagyis Los Angeles, a sztárok, luxusvillák, pálmafák és a giccs városa. Utazás Los Angeles-be kedvező áron, többféle konstrukcióban – tekintse meg utazási ajánlatainkat!

Los Angeles

Nyugati part, Kalifornia. Népessége szerint az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa, több mint 3,5 millióan laknak itt. Közkedvelt a bevándorlók körében. Fontos gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára.

Tehát L.A. Az igazi "amerikai álom". Csukja be a szemét! Kitalálom, mit lát: napsütés, pálmafák, luxusvillák, limuzinok, sztárok és lila üzletek. Siker, pénz, rózsaszín giccs. Igen, jó helyen jár. Ez Los Angeles. Éljen pár napig Ön is úgy, mint egy sztár! Sétáljon el a Hollywood Boulvard-ra, vagy béreljen egy Cadillec-et és autózzon végig Beverly Hills-en! Felejthetetlen élményekkel várja Disneyland, és nézze meg a Universal Studios-t is. De több jelentős cég székhelye is megtalálható a városban, mint például a 20th Century Fox, a Guess, vagy a Paramount Pictures. A külvárosban is különböző világcég és szervezet központja található, pl.: The Walt Disney Company, Warner Brothers, DreamWorks vagy a Mattel.

Elfáradt? Akkor pihenjen a híres a malibui strand fehér homokján! Ugye hozzá tudna szokni ehhez az élethez?

A nyüzsgést természetesen ebben a városban sem kerülheti el, de töltse fel a fényképezőgép elemeit! És most jól nyissa ki a szemét! Mert ki tudja, hátha sikerül lencse végre kapnia mondjuk Paris Hiltont – smink nélkül!

Tudta…?

-… hogy Los Angeles teljes spanyol neve: El Pueblo de la Reina de los Ángeles, magyarul: "Az Angyalok királynőjének faluja"?

-… hogy kb. 140 nemzet lakosai élnek Los Angelesben, akik összesen legalább 224 különböző nyelvet beszélnek?

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató