Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Los Angeles repülőjegy

Repüljön olcsón Los Angelesbe! Válasszon kedvezményes repülőjegyeink közül! Mit kell ehhez tennie? Csak keressen rá rendszerünkben, hogy az Ön által választott időpontban milyen olcsó Los Angeles-i repülőjegyeket kínálnak az egyes légitársaságok, és máris dúskálhat a választékban. Ha alaposan átnézte a listát, és megtalálta a megfelelő repülőjegyet Los Angelesbe, neten, telefonon vagy személyesen is elintézheti jegyfoglalását.

A filmkészítés Mekkája, Los Angeles

Los Angelesről legtöbb embernek a szórakoztatóipar, azon belül is a filmgyártás jut eszébe. Ez nem is furcsa, hisz a világ filmgyártásának fővárosaként is emlegetik. Ha itt járunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valamelyik sarkon egy filmforgatásba fogunk botlani. Los Angelesszel kapcsolatosan jó tudni, hogy itt nagyon gyakoriak a földrengések, de az esetek nagy részében csak kisebb erősségűek, amit sokszor észre sem lehet venni.

Irgalmatlanul sok itt a látnivaló, amit mindenki szeretne megtekinteni, így sok helyen bizony nagy a tömeg. Vannak azonban olyan helyek, amit kár lenne kihagyni, még a nagy tömeg ellenére is. Az egyik Disneyland. Érdekessége, hogy ez volt az első Disney-figurákat bemutató szórakoztatópark. Itt sétálva összefuthatunk kedvenc rajzfilmhősünkkel is.

Csillagok a földön is vannak

A Walk of Fame sétány, melyet a csillagok sétányának is neveznek, több mint 2000 híres filmcsillagnak állít emléket. Érdemes itt egy kicsit sétálni, és megkeresni akár kedvenc színészünk csillagát is, persze ha van neki. Olyan hírességek kaptak itt már csillagot, mint Ronald Reagan, Michael Jackson vagy épp a híres színésznő, Marilyn Monroe.

Amit még mindenképp ejtsünk útba: az Universal stúdiót. Itt mindent megtudhatunk a filmgyártás kulisszatitkairól. Évente több millióan keresik föl. Filmekhez használt díszleteket, kiegészítőket is megtekinthetünk, sőt a különböző effektusokat is kipróbálhatjuk. Ilyen például a híres Cápa filmből a cápa. Los Angeles mindenki számára izgalmas és megunhatatlan.

Los Angeles repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Los Angeles repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató