Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Las Vegas utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Las Vegas utazás

Szerencsejáték vagy azonnali házasságkötés? Itt mindkettő lehetséges, hiszen Las Vegas a kaszinók és különleges eskető kápolnák világa, ahol az ember egyetlen pillanat alatt megváltoztathatja az életét. Utazás Las Vegas neonfényes városába a Mortons Travellel – velünk nincs rizikó! Tekintse meg utazási ajánlatainkat, válassza ki Las Vegas-i csomagjainkból az Önnek tetszőt, és töltsön el néhány napot ebben a különleges amerikai városban!

Las Vegas

Ugye nehéz elképzelni, hogy a szerencsejáték fővárosa a század elején még egy gazos kis sivatagi oázis volt, ahová sem az indiánok, sem a mormonok nem szívesen települtek le? Virágzása 1931-ben kezdődött, amikor Nevada állam legalizálta a szerencsejátékot, és elkezdett növekedni lakosainak száma. 15 évvel később a híres-hírhedt üzletember, az alvilág főnöke, Bugsy Siegel megnyitotta a Las Vegas Boulevardon (más néven Stripen) a Flamingo Casino-t. Azóta gombamód szaporodnak a négy és öt csillagos szállodák, fényárban úszó kaszinók. Ebben a városban jut a világon egy lakosra számítva a legtöbb neonfény.

A luxus Las Vegasban természetes dolog, ha azonban a pénztárcánk nem engedi meg, hogy kipróbáljuk a Black Jack-et, engedhetünk számos félkarú rabló csábításának is. A szórakozási lehetőségek és az érdekességek sora végtelen.

Esténként a Golden Nugget nevű hotel előtt az egész utca nappali fényben ragyog, ugyanis a nagyérdeműt látványos fényeffektusokból álló showműsorral szórakoztatják. A Treasure Island egy igazi kalózhajó megtámadását és elsüllyesztését mutatja be, rengeteg statisztával; néhány méterrel odébb a Mirage előtt egy vízesés vulkánkitöréssé változik, ugyanitt láthatjuk a híres fehér tigriseket. Érdemes megtekinteni a messziről hívogató piramis alakú Luxor Hotelt is, melynek érdekessége, hogy a szálloda épülete kivilágítatlan, éjszaka egyedül a tetején lévő kis fényes háromszögről ismerhetjük fel. A Stratosphere kilátóteraszáról lenyűgöző kilátás nyílik a városra.

A „felnőtt játszótér” talán leghíresebb épülete a Ceasar Palace, melynek bejárati timpanonját Korinthoszi oszlopok tartják, és belsejében római kertek, Dávid-szobrának másolata, és még sok-sok egyéb látványosság fedezhető fel. Az Excalibur a világ egyik legnagyobb szállodája, középkori mintára készült, berendezése is ezt a hangulatot idézi, méreteiről elég annyit mondanunk, hogy majdnem 10000 négyzetméteres területet rendeztek be a szerencsejátékosok számára...

Las Vegas minden generáció számára vonzó élmény, láthatunk itt nyugdíjas nagymamákat játszani ugyanúgy, mint a Wall Streetről érkezett fiatal üzletembereket. Az öltözködéssel szemben támasztott követelmények is ennek megfelelőek, elegáns ruhákhoz, csak a legnagyobb szállodákban rendezett ünnepélyes alkalmakkor ragaszkodnak. Ha a gyors házasságkötés mellett döntenének valamelyik kis kápolnában, ünneplő ruhát egészen olcsón lehet kölcsönözni akár egyetlen órára is. Ugyanilyen gyorsan lehet érvényteleníteni is a házasságot; mindez itt csak elszántság kérdése!

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató