Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Las Vegas repülőjegy

Látogasson el Las Vegasba, a megvalósult amerikai álom földjére! Las Vegasba szóló repülőjegyét a legolcsóbban nálunk szerezheti be, mert keresési rendszerünk fel tudja vonultatni egymás mellett számos légitársaság ajánlatát. Indulási és visszaérkezési dátumának megadásával máris ki tudja listázni az egyes lehetőségeket, melyekből bátran válogathat. A legjobb Las Vegas-i repülőjegyek listáján garantáltan hogy megleli majd a tökéletes jegyet! Ha megtalálta, rendelje meg nálunk neten, telefonon vagy személyesen!

Las Vegas, a szerencsejáték birodalma

Las Vegas neve egybefonódott a szerencsejátékkal, a szórakoztatóiparral. Mindössze 1905-ben alakult meg a város, de azóta is folyamatosan fejlődik, és egyre népszerűbb lesz nemcsak amerikaiak, hanem a más tájról érkezők körében is. Ez az a város, ahol éjjel-nappal zajlik az élet. Míg éjszaka a különböző lokálok, kaszinók várják az érdeklődőket, addig nappal a gyors házasságkötésre csábító kis kápolnák várják a szerelmeseket. Itt soha nem lehet unatkozni, hisz valahol mindig van egy show, de ha másra már nincs kedvünk, még elverhetünk egy kis pénzt a kaszinók egyikében.

Híres kaszinók és hotelek

Las Vegas látképét leginkább a különböző kaszinók képe formálja. Olyan híres épületeket láthatunk itt kaszinóként, mint a Piramis vagy a párizsi Eiffel-torony. A legnagyobb hotelek és kaszinók a főlátványosságok. Ezek közül említsünk meg párat:ilyen a The Mirage, a Bellagio, az Excalibur vagy a Luxor. Ezeket, ha másért nem, a látványért érdemes felkeresni. Arra azonban számítsunk, hogy nem itt fogunk meggazdagodni, de szórakozni nagyon jól lehet. Sőt, nincs a világon még egy ilyen város, ahol ennyiféle szórakozási lehetőség várja a turistákat.

Bármelyik szállodát is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy készülnek a vendégek számára attrakcióval. Van, ahol esténként művulkán tőr ki, máshol pedig fényjátékkal és lézer show-val szórakoztatják a nagyérdeműt. Nagy a valószínűsége, hogy innen jóval vékonyabb pénztárcával térünk haza, de sokkal vastagabb lesz az emlékkönyv, amibe a saját emlékeink kerülnek, sőt a több száz fotó is emlékeztetni fog az itt töltött időre.

Las Vegas repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Las Vegas repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató