Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hawaii körút

Hawaii
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Repülő
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Körutazás
Hivatkozási szám: 269631
Éjszakák száma: 10
Tovább a foglalásra

Hawaii körút utazás

Első nap: utazás Maui szigetére

Megkezdjük a Hawaiit bejáró körutunkat: a természeti kincsekkel teli Mauin töltjük el első napjainkat. Az amerikai korszerűséggel felruházott trópusi szigeten igazi összkomfortos paradicsomban találjuk magunkat.


Második nap: Maui 

A délelőtt folyamán a szállodában és környékén pihenjük ki az utazás fáradalmait. Délután közösen meglátogatjuk Lahaina-t, a sziget egykori fővárosát. A pezsgő életű, mégis romantikus hangulatú városka számos galériával, butikkal és kávézóval várja látogatóit. Egyedülálló nevezetessége is kötelező látnivaló: az USA legnagyobb fügefája a város főterén található. 400 méteres árnyékával az egész piacteret lefedi!

 

Harmadik nap: Maui

Egész napos szabadprogram következik. Az izgalomra vágyók ehelyett szuper fakultatív programon vehetnek részt: bálna lesen a Csendes-óceán vizén. Az óriás emlősök minden évben Alaszkától Maui-ig vándorolnak, ahol lenyűgöző látványt nyújtanak. A katamarános kiránduláson „testközelből” is megcsodálhatjuk őket, és közben élvezhetjük a páratlan panorámát nyújtó partvidéket.

 

Negyedik nap: Maui

Ma ismét szabad és fakultatív program közül választhatunk, utóbbi esetben a Road to Hana nevű panorámaúton utazhatunk. 600 kanyarjával és 54 hídjával minden bizonnyal ez a világ egyik leglátványosabb útvonala. Elképesztő élményben részesíti minden utasát: a gyönyörű strandok, páradús esőerdők, káprázatos vízesések, egzotikus növények és autentikus piacok mindenkit elbűvölnek.

 

Ötödik nap: Utazás Oahu szigetére
Repülővel utazunk tovább Oahu szigetére, ahol saját választásunk szerint standard vagy deluxe minőségű hotelben szállhatunk meg a világhírű Waikiki Beachen.

Hatodik - tízedik nap: Honolulu

Mi mással tölthetnénk el napjainkat a Waikiki Beachen, mint véget nem érő szórakozással és pihenéssel? A gazdag programajánlatból minden napra jut egy-egy izgalmas elfoglaltság, hogy véletlenül se unjuk meg az aranyhomokos parton való lazítást!

A Honolulu sziget túrán nem csak a sziget természeti szépségeit ismerhetjük meg, de be is tekinthetünk a szigetlakók életébe. A Pearl Harbor kirándulás keretei közt a II. világháború híres történelmi helyszínét látogathatjuk meg. Az „Oahu titkai madártávlatból” programon 45 perces helikopteres sétarepülésen vehetünk részt. De ellátogathatunk a Big Island vulkán szigetre is kisrepülővel, ahol a nap fénypontjaként az 1980-as évek óta folyton feltörő Kilauea vulkánt tekinthetjük meg.

 

Tizenegyedik - tizenharmadik nap: utazás Budapestre
Körutunk ezzel a végéhez ért, így nem maradt más hátra: búcsút veszünk Hawaii varázsaitól, és elindulunk haza.

 

Tervezett, tájékoztató jellegű menetrend:

KL1972 11MAR BUDAPEST AMSTERDAM 06:30 08:45
DL 143 11MAR AMSTERDAM SEATTLE 10:05 11:28
DL1397 11MAR SEATTLE MAUI17:55 22:06
DL1653 21MAR HONOLULU MINNEAPOLIS 18:00 06:43 (másnap)
DL 160 22MAR MINNEAPOLIS AMSTERDAM 16:10 06:25 (másnap)
KL1977 23MAR AMSTERDAM BUDAPEST 14:15 16:15

x útlemondási biztosítás köthető: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem