Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dallas repülőjegy

Dallasba utazna? Repüljön velünk, mert nálunk a legkedvezőbb árú dallasi repülőjegyek közül tudja kiválasztani a megfelelőt. A lekért dallasi repülőjegyeket egyszerűen meg tudja jeleníteni a rendszer, elég hozzá a tervezett indulásának és a visszaérkezésének napját megadnia. A legkedvezőbb árú jegyek kilistázását követően Ön a széles választékból biztosan meg fogja találni azt a jegyet, amit keres. Várjuk online, telefonos vagy személyes repülőjegy rendelését!

Dallas

Dallas az 1 millió 200 ezer lakosával Amerika kilencedik legnépesebb és legnagyobb városa. A város érdekessége, hogy csupán az 1960–70-es években indult el itt a fejlődés, azonban a 2000-es évekre elérte, hogy az egyik legnépszerűbb város lett. Jelen pillanatban fontos közlekedési csomópont. Talán ezért is van, hogy sok turista csak egy-két éjszakát tölt a városban, pedig a texasi város remek úti cél lehet mindenki számára.

Azt jó tudni, ha Dallasba készülünk, hogy a nyarak nagyon forróak. Itt természetes, hogy a hőmérők higanyszála eléri a +40 Celsius-fokot is. Ezzel szemben télen alig van hideg. Így sok utazási könyv Dallas meglátogatását inkább a téli hónapokra ajánlja.

A látnivalók közül érdemes megemlítenünk az arborétumot és botanikus kertet. A kedvező éghajlatnak köszönhetően olyan szubtrópusi növények is megélnek itt, mint amilyenek csak Mexikóban. Érdemes még felkeresni a Biblical Arts Centert, ezt a szinte teljesen egyedülálló múzeumot. Egy bibliai témájú művészeti múzeumról van szó, ahol szinte minden kiállítási tárgy kapcsolatba hozható a Szentírással. A Crow Collection a japán, kínai és indiai kultúra múzeuma. Gyönyörű kiállítási darabokat tekinthetünk meg itt.

Dallas sokak számára akkor lett igazán népszerű, amikor a hasonló névvel futó filmsorozat látható lett a tévében, bár Dallas városának nem túl sok köze van a filmben látottakhoz, talán csak annyi, hogy Dallas is Texas államban található, ahol nagyon népszerű a cowboy stílus.

Dallas repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dallas repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató