Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Chicago repülőjegy

Chicago közelebb van, mint gondolná! Persze, nem mindegy, hogy milyen repülőjeggyel utazik! Ha nálunk rendeli meg chicagoi repülőjegyét, számíthat rá, hogy a legkedvezményesebb árú jegyek között válogathat. Listázza ki a lehetséges chicagoi repülőjegyeket az indulási és érkezési dátum megadásával, és további szűrésekkel találjon rá a legideálisabbra! Jegyét legegyszerűbben online rendelheti meg, de örömmel várjuk telefonos foglalását vagy személyes repülőjegy rendelését is.

Chicago

Amerika harmadik legnagyobb városa. A legfrissebb hivatalos adatok szerint lakossága több mint 2,5 millió. Chicago a Michigan-tó partján fekszik. Hatalmas metropoliszról van szó, ahol állandóan fúj a szél, épp ezért nem csoda, hogy a szelek városának is nevezik.

Megszámlálhatatlan látnivaló várja a turistákat. Úgy a kulturális élet, mint a zenei élet kiváló, és folyamatosan fejlődik, bővül. Szinte minden nap újabb kiállítás nyílik meg, vagy biztos, hogy valahol van egy nagyon jó koncert. Itt nem lehet unatkozni, hisz míg nappal a látnivalókat lehet megcsodálni, addig éjszaka a bulikba lehet belekóstolni.

A múzeumok között van néhány igen érdekes, vagy olyan, amelyik egyedülálló gyűjteménnyel rendelkezik. A Peggy Notebaert Nature Museum az egyik ilyen, hisz lepkegyűjteményük szinte egyedülálló a világon. Mind a gyerekek, mind a felnőttek jól elszórakozhatnak a kiállítási tárgyak megtekintése alatt. A Várostörténeti Múzeumot is érdemes megtekinteni, mivel több érdekességet is megtudhatunk erről a hatalmas, lüktető városról. Ha érdekel az egyiptomi, közel-keleti kultúra, akkor az Oriental Museum, a Chicagói Múzeum egyik része szolgál számunkra érdekességgel.

A Chicago Bulls kosárlabda csapat székhelye, bázisa is itt található. Időközönként megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, és ilyenkor lehetőség van arra, hogy az öltőzőkbe is belessenek azok, akik igazán rajonganak a csapatért.

Chicago repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Chicago repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató