Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Boston repülőjegy

Olcsó repülőjegyet keres Bostonba? Megtalálta! Válasszon kedvező árú bostoni repülőjegyeink közül! Töltse ki, milyen osztályon szeretne utazni és mikor, és rendszerünk máris kiad egy részletes listát a rendelkezésére álló, legolcsóbb bostoni repülőjegyek közül. Repülőjegyét online is megrendelheti, de akár telefonon is lefoglalhatja, és természetesen irodánkban is rendelkezésére állunk, ha személyesen befárad.

Boston, Amerika sétavárosa

Boston az Amerikai Egyesült Államok egyik legrégebbi városa, Massachusetts fővárosa. Gyakran emlegetik Amerika „sétáló városaként”, mivel nagyon sokan közlekednek a városban gyalog. Boston, ellentétben Amerika nagyvárosaival, gyalog vagy tömegközlekedéssel is könnyedén bejárható, talán ezért is választják sokan az autó helyett a gyalogos közlekedést. Folyója a Charles-folyó, keletről pedig az óceán határolja.

Megtekintésre érdemes épületek, látványosságok sokasága

Leghíresebb épülete, melyet feltétlenül látnunk kell ide utazásunk során, a Massachusetts State House, mely hatalmas aranyozott kupolájával nagyon szép látványt nyújt. Szuvenírek, ajándéktárgyak vásárlása esetén látogassunk el a Downtown Crossing negyedbe, mert itt számos utcai árus, üzlet, étterem, bár áll a látogatók rendelkezésére, ezen kívül pedig a híres bostoni Chinatown is itt foglal helyet, melyben mindig nagy a nyüzsgés.

Ezen kívül, ha sörkedvelők vagyunk, mindenképpen látogassunk el a bostoni sörmúzeumba is, mivel itt nemcsak a sörtörténelemmel ismerkedhetünk meg, hanem a sörfőzés kulisszatitkaiba is bepillantást nyerhetünk.

Boston közvetlen közelében 34 csodálatos kis sziget is található, mely könnyen megközelíthető a Bostonból rendszeresen ide induló hajókkal. A szigetek partjainál strandolási lehetőség is van.

Madártávlatból is megtekinthetjük a várost és környékét a Skywalk Observatory-ból, a Prudential Center 50. emeletéről. Innen tiszta időben jól látszanak New Hampshire hegyei is.

Boston repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Boston repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató