Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Atlanta repülőjegy

Atlanta közelebb van, mint gondolta! Repüljön velünk! Önnek semmi mást nem kell tennie, csak kitöltenie az indulási és visszaérkezési dátumot, és mi máris kilistázzuk a keresési feltételeinek megfelelő, legkedvezőbb árú atlantai repülőjegyeket. Szűkítse tovább a listát, míg meg nem találja az Önnek legjobban tetsző ajánlatot, és adja le atlantai repülőjegy rendelését online, telefonon vagy személyesen.

Repülőjegy Atlantába egyszerűen, online

Oldalunk segítségével nem csak olcsóbban, de egyszerűbben is foglalhatja le a repülőjegyét Atlantába. Repülőjegy keresőnk bármelyik funkcióját használja is, online rendszerünk szinte azonnal biztosítja Önnek a lehetőséget arra, hogy megvásárolja a kiválasztott járatokra szóló helyeket.

Mitől lesz olcsóbb a repülőjegy Atlantába, ha a mi oldalunkon vásárol?

A repülőjegyek ára akár napról napra változhat. A valuták ingadozása, a divat, a sajtóhírek vagy a foglalások száma mind befolyásolni tudják azt, hogy mennyibe kerül az utazás. Keresőnk segítségével folyamatosan nyomon következi az árakat, és szinte azonnal vásárolhat jegyet, hogyha úgy érzi, hogy megtalálta az Önnek legkedvezőbb ajánlatot.

Sok utazásszervező magas jutalékokkal dolgozik, vagy olyan szolgáltatások díját is számlázza, amelyeket nem is szeretett volna igénybe venni. Ha velünk vásárolja meg a repülőjegyet Atlantába, biztos lehet benne, hogy az Önnek legelőnyösebb ajánlatot választja ki, s nem fizet feleslegesen olyasmiért, ami amúgy nem szükséges az út során.

Atlanta

Az amerikai város, Atlanta sokaknak az olimpiáról emlékezetes, ugyanis itt rendezték 1996-ban a 26. nyári olimpiai játékokat. Az olimpiai park azóta is látogatható. Sőt, a nagy olimpikonok nevét betonba öntötték, és emlékművet is állítottak az ötkarikás játékok tiszteletére. Bár sokak számára Atlanta összefonódott e jeles eseménnyel, azért jócskán akad más látnivaló is a városban.

A 420 ezer lakosú város ad otthont a World of Coca-Cola kiállításnak. Itt mindent megtekinthetünk, ami a finom ütőitallal kapcsolatos, a látogatás végén pedig a világ számos országában gyártott különféle üdítőitalokat is megkóstolhatjuk. Sőt, egy kis szerencsével a sajátunkat is elkészíthetjük.

A másik érdekes látnivaló a CNN stúdió. A belépőjegy megváltása után, valamint a szigorú biztonsági ellenőrzések sorozata után léphetünk be a sokak számára szentélynek tekintett stúdióba. A földszinten olyan különlegességet tekinthetünk meg, mint a hírcsatorna sivatagi terepjárója.

Ha Atlantában járunk, keressük fel a 2005 novemberében megnyílt Georgia Aquariumot. Ez a világ legnagyobb ilyen létesítménye. A legfőbb látványosság itt az 5 méter hosszú cetcápa. Ha szeretjük az állatokat, akkor az állatkert is jó programmal vár, hisz az itt tartott pandák és gorillák világszerte ismertek és kedveltek.

Több kedvelt sportcsapat is itt talált otthonra. Ilyen például az Atlanta Braves baseball csapat, az Atlanta Falcons amerikai futballcsapat, valamint Az Atlanta Hawks kosárlabdacsapat.

Atlanta repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Atlanta repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató