Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Alaszka utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Alaszka utazás

Miért éppen Alaszka? Az utazás Alaszka csodálatos tájaira garantáltan feledhetetlen élmény marad; a gleccserek, tavak, nemzeti parkok és múzeumok mindenki számára kínálnak látnivalót. Utazzon velünk olcsón és kényelmesen! Alaszkai utazási ajánlataink között biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt, tekintse meg a lehetőségeket keresőnk segítségével! Amennyiben valamelyik utazási ajánlatunk Alaszkába elnyerné tetszését, akár rögtön le is foglalhatja helyét.

A tőlünk távol fekvő Alaszka olyan mesés tájakkal csábítja a turistákat, melyeknek nagyon nehéz ellenállni. A gleccserek, az égbe nyúló fenyvesek, a hihetetlen szépségű tavak mind arra sarkallnak, hogy bejárjuk és felfedezzük ezt a különleges országot.

Alaszkát országúton nehéz megközelíteni, ezért a legjobb választás a repülő, esetleg a hajó. Ha a hajót választjuk, akkor Juneauba, Alaszka fővárosába és egyben legnagyobb kikötőhelyére érkezünk.

A nemzeti parkok és múzeumok is csábítanak

Az egyik legszebb látványosság a Denali Nemzeti Park, ahol Észak-Amerika legmagasabb hófödte hegycsúcsában, a 6194 méter magas Mount McKinley-ben is gyönyörködhetünk. Ugyanakkor itt részt vehetünk kutyaszánhúzáson is, de ha az extrémebb sportokat kedveljük, akkor a vadvízi evezés a számunkra jó választás.

Alaszka bármely részére látogassunk is el, biztosak lehetünk benne, hogy a sok esetben érintetlen táj ámulatba fog ejteni. Találkozhatunk itt jávorszarvassal vagy szürke medvével is. Úgy a növény-, mint az állatvilág rendkívül változatos az ország területén.

Alaszkát a legjobb május és szeptember közepén meglátogatni, hisz ilyenkor a legalkalmasabb az idő a kirándulásra, és ekkor mutatja a legszebb arcát is.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató