Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Akciós utak

Csapjon le akciós útjainkra! Miért ne spórolna akár százezres nagyságrendben? Használja ki, hogy akciós utazások gazdag kínálatát ajánljuk azoknak, akik szeretik az egyszeri, akciós lehetőségéket! Nézzen körül szervezett utazási csomagjaink között, döntsön gyorsan, és csípje meg az Önnek legjobban tetsző akciós repülőjegyeket, akciós utakat és akciós nyaralásokat! A spontaneitás és a gyors döntés képessége ez esetben sokszorosan megtérül!
Kiknek ajánljuk feltétlenül az akciós utakat? Ha még nincs konkrét terve, de kifejezetten szorítja az idő, az akciós utazások között biztosan lesz olyan, aminél tudni fogja: ez a tökéletes! Ha csupán két fix támpontja van, a szabadsága ideje, és a rendelkezésre álló költségkeret, akkor szintén az akciós nyaralás a megoldás. Ha nászútja büdzséjét szeretné jelentősen lejjebb vinni, kompromisszumok nélkül, és nem fél a spontán döntésektől, akkor is az akciós utakkal jár a legjobban!
Ha valamelyik utunk megtetszett Önnek, a „kiválasztás” gombra kattintva könnyen, azonnal le tudja foglalni az utazást. Ne halogassa a foglalást, egy-egy hihetetlenül alacsony árú akciós utazás vagy akciós repülőjegy holnap már nem biztos, hogy akciós lesz!

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató