Régió: Duna, Felső Duna szakasz
Útvonal: Passau - Bécs - Melk - Passau

Kabinok:

Ablakos kabin alsó fedélzeten
Kabin felszereltsége: légkondícionálás, zuhanyzó/wc, hajszárító, Tv, széf, telefon.

Francia balkonos kabin felső fedélzeten
Kabin felszereltsége: légkondícionálás, zuhanyzó/wc, hajszárító, Tv, széf, telefon.

Hajó: MS Belissima

  • Befogadóképessége: 134 utas
  • Legénység létszáma: 30 fő
  • Hossza: 110 m
  • Szélesség: 11,4 m
  • 220 V

Hajótársaság:

Nicko Cuises


A Nicko Cruises portugál tulajdonú hajótársaság, harminchárom, 3-4*-os hajóból álló flottával rendelkezik, útjait a Dunán, a Rajnán, a Majnán, az Elbán, a Szajnán és a Douron, illetve Oroszországban a Volgán, a Néván, a Dnyepper folyón indítja és a Fekete-tengerre is kihajóznak. Egzotikus programjai során az utasok a Yangce és a Nílus vidékét csodálhatják meg. A részvételi díjban teljes ellátás van, az italfogyasztás külön fizetendő. A kirándulások fakultatívak és díjukat a részvételi díj nem tartalmazza. A fedélzeten és a kirándulások során német nyelvű asszisztencia van.

Gyermekkedvezmény 11 éves korig 30% a részvételi díjból, legalább egy teljes árat fizető felnőttel egy kabinban utazva. 3 ágyas kabinok korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Személyzeti borravaló: 5-7 EUR/fő/éj


x 4 napos Passau - Bécs - Passau hajóút - MS BELISSIMA

A részvételi díj tartalmazza: szállást a hajó ablakos kabinban alsó, közép, illetve felső fedélzeten, teljes ellátást (büféreggeli meleg italokkal és gyümölcslevek fogyasztásával, ebéd és vacsora menüválasztásos), a fedélzeten található sport és szórakoztató létesítmények használatát, kikötői illetéket.


A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe utazás költségét, parkolást, egyéb italfogyasztást, kötelező borravalót (kb. 7 euro/fő/éj), fakultatív kirándulásokat, stornó biztosítást (1.7%), Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást, néhány fedélzeti létesítmény használatát, személyes kiadásokat.

 
Egyéb információk

A hajón csak német nyelvű asszisztencia van.

Amennyiben Forintban szeretne fizetni, árfolyamunk EUR 1 = HUF 330