Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18 óráig nyitva: +36 1 808 9388 vagy sales@mortons.hu

IRODÁINK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:

Szegeden irodánk április 19-22. között ZÁRVA | NYITÁS: április 23. 8.00

Budapesten irodánk április 19-22. között ZÁRVA | NYITÁS: április 23. 8.30

Szolgáltatások

Számos utazási szolgáltatásunkból kiemelkednek online foglaló rendszereink, melyek segítségével mindent könnyedén el tud intézni, amire kirándulásához, üdüléséhez szüksége lehet. A baloldali menüoszlop pontosan megmutatja, hogy milyen utazási termékeket tud akár most, otthonról lefoglalni, megvásárolni. Csak rá kell kattintania a megfelelő menüpontra.

Ön tud repülőjegyet, komplett utazási csomagokat, szállást, utasbiztosítást vásárolni ONLINE, valamint autóbérlését is egyszerűen elintézheti.

Ezek a programok garantálják adatainak biztonságát, mindenféle visszaélés kizárt. A rendszerek gyorsan, másodpercek alatt keresik a kért információkat utazásához és könnyű eligazodni az egyes menüpontok között. Az összes program magyar nyelvű, ezzel is segítve a tájékozódást.

Ha az Ön cége sokat utazik, kérjük klikkeljen a cégek utaztatása menüpontra. Itt egyedülálló kedvezményekkel és profi cégek utaztatására specializálódott személyzettel készülünk céges partnereink minnél jobb és magas szintű kiszolgálására.

Tegye próbára ONLINE foglaló rendszereinket, mellyel rengeteg időt takaríthat meg!

Kellemes böngészést és élménydús utazást kívánunk!