Rólunk

A Morton’s Travel immár 25 éves, 100%-ban magántulajdonú, szegedi vállalkozás.

Az induláskor, 1991-ben úgy próbáltunk dolgozni, ahogy azt utasként mi is elvártuk volna egy utazási irodától. Akkori hiányos tudásunkat nagy adag jóindulattal, beleérző képességgel és szorgalommal egészítettük ki. Sikerünk záloga, hogy hibáinkat szinte mindig fel és elismertük, így szabaddá vált a pálya azok kijavításához.

Ettől az alaptételtől nem tértünk el azóta sem, hiszen a MORTON’S létének alapja az, hogy csak az a jó, ami Utasainknak jó. Megtiszteltetésnek érezzük, ha egy pár, család vagy baráti társaság a mi irodánkat választja, a sok száz létező utazási iroda közül mégis a mi kezünkbe adja az évi választott utazása megszervezését.

Szolgáltatási filozófiánk középpontjában a szakértelem áll. Az utaztatás bonyolult, és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire. A minőség iránti elkötelezettség a cég sikereinek záloga, melynek fontosságát több százezer elégedett utas is megerősítheti. 1991 óta közel 300.000 utas utazott velünk a világ legkülönfélébb turista célpontjaira.

Munkatársaink tanulmányutakon, továbbképzéseken vesznek részt, hogy minden alkalommal aktuális, naprakész információkkal szolgáljanak Önöknek.

Az utazás fontos szerepet játszik az ember életében. Ezért arra törekszünk, hogy Utasaink utazás közben ne szervezzék és korrigálják, hanem élvezzék az utazást. Tiszteletben tartunk olyan örök emberi értékeket, mint bizalom, őszinteség, szavahihetőség, hűség, ragaszkodás. Gondoskodunk arról, hogy szabadságát magas színvonalon tölthesse el: igényes szálláshelyek, valamint széleskörű MORTON’S szervezés garantálják a szolgáltatások minőségét. 20 éve foglalkozunk amerikai utak szervezésével, így méltán mondhatjuk magunkat Amerika specialista irodának. Évente 15-20 szervezett magyar nyelvű csoportos utazásunk indul el, és több száz utast kalauzolunk el fly & drive utazás keretein belül az USA-ba.

A cégnél külön team foglalkozik a coorporate/vállalati ügyfelekkel, hogy az ügyintézés gyors és hatékony legyen.

?>