Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18 óráig nyitva: +36 1 808 9388 vagy sales@mortons.hu

Országinformáció

A MORTON’S Légi Utazási Iroda 50 országba közvetít repülőjáratokat és közel 100 utazási desztináció, több mint 1500 utazási ajánlatát teszi elérhetővé az Ön számára.
A bal oldali listából választva Ön minden, utazásához szükséges információt megkap a célországról, így nem kell több forrásból keresgélnie: egy helyről, teljeskörűen tájékozódhat az alapinformációkról, a beutazási feltételekről, esetleges egészségügyi előírásokról, vízumról, külföldi képviseletekről...

Emellett azoknak is kedvezni szeretnénk, akik a széles választék ellenére, vagy épp amiatt, még nem tudták eldönteni, hogy merre is induljanak. Így amennyiben bizonytalan, összeállításunk segíthet kiválasztani az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb nyaralási vagy telelési helyszínt. Itt megtalálja az adott országra vonatkozó alapvető földrajzi, történelmi, kulturális és gasztronómiai tudnivalókat, ismertebb nevezetességeket és látnivalókat.
Továbbá térképeket böngészhet, érdekes tényekről olvashat, és élménybeszámolókból csemegézhet, melyeket kedves utasainktól kaptunk.

Az adott országhoz kapcsolódó ajánlatainkhoz közvetlenül eljuthat az ország neve alatti hivatkozáson keresztül.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett utasaink között üdvözölhetjük!