Oroszország, a világ legnagyobb országa repülőjegy

Járt már Oroszországban? Ha még nem, most itt az alkalom! Repülőjegy Oroszországba olcsón a Mortons.hu ajánlataiból! Válassza ki a megfelelő járatot, és foglaljon repülőjegyet Oroszországba kényelmesen rendszerünkben: csupán pár kattintás online, vagy ha jobban kedveli a telefonos ügyintézést, akkor hívhat is minket, de állunk rendelkezésére személyesen is, irodáinkban.

Oroszország, a világ legnagyobb országa

Oroszországról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy unalmas vagy egyhangú, semmiképpen nem. Van itt minden, ami egy feledhetetlen utazáshoz kell: jégsapkás hegyek, hatalmas, festői szépségű tavak, de a sztyeppék is csábítóak lehetnek.

A Transzszibériai vasút talán az egyik leghíresebb, ami Oroszországról sokaknak eszébe jut. Ez nem meglepő, hisz Moszkvától indul és Vlagyivosztokba érkezik. Legtöbb esetben az éjszakai utazást választják a turisták, hisz amíg utaznak, addig a hálókocsikban kifejezetten kényelmesen lehet pihenni.

Az „észak Velencéjének” is nevezett Szentpétervár nagyon sok építészeti remekművel büszkélkedik. Az egykori cárok városában tekintsük meg az Ermitázs Múzeumot, és ne hagyjuk ki a Nyári Palotát sem.

A Bajkál tó és környéke

A világ legrégebbi és legmélyebb tava a Bajkál-tó, ami szintén Oroszországban található. E két elismerés mellé még a legtisztább vizű tó címet is kiérdemelte. Nagyon büszkék erre az oroszok, jogosan, hisz a Föld édes víztartalékának 20%-a található a tóban. Az oroszok számára a Bajkál-tó olyan, mint a magyarok számára a Balaton. Sokan járnak ide nyaralni, hisz a kényelmesen kiépített nyaralóhelyek minden igénynek megfelelnek.

Az Ermitázs Múzeum Szentpéterváron található, és hárommillió kiállítási tárgyával a művészeteket és a kultúrát szeretné bemutatni. A világ szinte minden tájáról vannak itt kiállítási darabok. Minden korosztály számára jó szórakozást nyújt.

Oroszország, a világ legnagyobb országa repülőjegy árak

Helyszínek:
Indulás:
Érkezés:
Ár:
Keresés időpontja: