Egy csepp Toszkána

Körutazás Olaszországban, Olaszország

2019-09-13 – 2019-09-16

4 nap / 3 éj
  • Hotelkategória Hotel ****
  • Utazás módja Repülő
  • Ellátás Reggeli
  • Hivatkozási szám 122679
  • utazás típusa Városlátogatás
  • utazás típusa Körutazás

Az utazás részletei

Gyönyörű tájak, nyugalom, szépség, fenséges ízek..- ez Toszkána. Amiről filmet írtak, megihletett költőket, a reneszánsz művészet tárháza. Amit egyszer mindenképpen látni kell!

Garantált indulás!
Foglaljon 8 000 Ft/fő kedvezménnyel július 19-ig!Dátum:
2019. szeptember 13-16.
Időtartam
: 4 nap/3 éj
Utazás: közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági járattal Pisába
Repülési idő: kb. 1,5 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodában
Ellátás: Reggeli, 1 vacsora borkóstolóval
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Min. létszám: 25 fő


 
1 hölgy utas társításra vár!

Programleírás

 
1.nap    Utazás Pisába

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban. Érkezés után transzfer Pisába. Gyalogos városnézés az egyedi szépségű városban, a Csodák Mezejének (Ferde torony) megtekintése, majd transzfer Firenzébe. Szállás Firenze (3 éj)

2. nap   Firenze

Reggeli a szállodában. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel Firenzében, a reneszánsz fővárosába, majd szabad délután vagy fakultatív programlehetőség: látogatás az Uffizi Képtárban idegenvezetéssel. A program ára 17 900 Ft/fő belépővel.

3.nap  Siena és San Gimignano

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás Siénába – nemcsak Olaszország, de talán egész Európa legegységesebb hangulatú, legnagyszerűbb gótikus városába- és San Gimignanoba, a 14 tornyáról világszerte híres középkori kisvárosba. Borkóstolós vacsora egy jellegzetes helyi gazdaságban, majd visszautazás Firenzébe.

4.nap  Firenze és hazautazás

Reggeli a szállodában, szabadidő Firenzében vagy fakultatív programlehetőség: Rejtett kincsek, kulturális csemegék a reneszánsz fővárosában - 3 órás gyalogos városnézés Firenzében, helyi idegenvezetővel és egy finom pohár toszkán borral. A program ára: 8 900 Ft/fő.
(A program minimum 8 fő részvétele esetén indul; belépőjegyeket nem tartalmazza, helyben fizetendő).

Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a késő esti órákban Budapestre.
x

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára reggelivel, 1 borkóstolós vacsora, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 28 000 Ft/fő, 20 kg-s feladott poggyász díja 18 000 Ft/csomag, szállodai kötelező idegenforgalmi adó (5,00 €/fő/éj a helyszínen fizetendő), belépők a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.