Cataniaban a vulkánon síelhetünk repülőjegy

Catania kihagyhatatlan célpont Olaszország szerelmeseinek. Persze, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyiért veszi meg repülőjegyét Cataniába, mi ebben szeretnénk segíteni. Kilistázzuk Önnek a legkedvezőbb árú cataniai repülőjegyeket, hogy legjobb minőségű szolgáltatást vehesse igénybe a legkedvezőbb áron. Használja keresőnket, és ha megtalálta az Önnek megfelelő repülőjegyet, rendelje meg online vagy telefonon. Ha további információkra van szüksége, irodánkban személyesen is megvásárolhatja repülőjegyét.

Cataniaban a vulkánon síelhetünk

Catania, ez az olasz város számos látnivalóval várja a turistákat télen és nyáron egyaránt. Szicília keleti partján terül el. Nyáron a tengerben fürdőzhetünk, míg télen az Etnán síelhetünk. A meseszép város, háttérben az Etna sokszor hófödte csúcsaival mindenkit ámulatba ejt. Érdemes a városban sétálni, és különböző részekről rácsodálkozni a város fölé magasztosan tornyosuló hegyre.

Ha Cataniában járunk, vegyünk egy hátitáskát, és lehetőleg gyalog fedezzük fel a várost. Több napra is szükség lesz, ha mindent meg akarunk tekinteni.

Felfedező túra a városban

A gyalogos felfedezés előnye, hogy érdekes boltokba, kellemes illatot árasztó kávézókba botolhatunk, ugyanakkor ily módon sokkal könnyebb ismerkedni is.

Érdemes gyalogos utunkat úgy szervezni, hogy elvezessen a Massimo Bellini Operaház mellett, mely nem csak belülről gyönyörű, de kívülről is impozáns látványt nyújt. Biztos, hogy itt a fényképezőgép nagyon sokat fog kattogni. Ezután keressük fel a Catania Katedrálist. Több király örök álmát is őrzi, és ide temették Vincenzo Bellini földi maradványait is.

Este a túra végeztével válasszunk egy éttermet, majd adjuk át magunkat a kulináris élményeknek is. Együnk tengeri halat vagy tengerigyümölcsöt, mert azt istenien el tudják készíteni, de az örök tészta is rajta lehet a tányérunkon.

A várostól 5 kilométerre található a nemzetközi repülőtér, ahová Budapestről is indul közvetlen járat.

Cataniaban a vulkánon síelhetünk repülőjegy árak

Helyszínek:
Indulás:
Érkezés:
Ár:
Keresés időpontja: