Utazás: menetrend szerinti járaton Bp-London-Bp. útvonalon. Idén is nagyon jó menetrenddel! A helyi transzferek és kirándulások komfortos autóbusszal. 
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3* os , jó közlekedésű hotelben, fürdő, WC, TV-s, szobákban. 
Ellátás: 5 reggeli. Választható félpanzió 5 alkalommal.  
Az utazás során és a programokon végig magyar nyelvű idegenvezetőt biztosítunk.

IDŐPONTOK,AKCIÓS ÁRAK:
 
2019. július 1-6.149.900.- Ft + illeték - MEGTELT
2019 augusztus 5-10.
149.900.- Ft + illeték - MEGTELT PROGRAM:
1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Busztranszfer a szállodába.Csomagok elhelyezése után közös vezetett metrós/ gyalogos városnézés. Az egész napos gyalogos városnézésünk alatt idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk London legfontosabb látnivalóival: Buckingham Palota, St. James Park, Westminster Apátság, Parlament, Big Ben, Trafalgar tér, Leicester tér, Piccadilly Circus, Covent Garden. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

    

2. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: St Paul székesegyház, Tower, Tower Bridge, Shard, London Bridge, Fleet Street, Pall Mall, Kensington Palota, Royal Albert Hall, Harrods, Ritz, Parlament. Utána szabadidő. Javasoljuk a Tower of London megtekintését, mely épület a több erődített részből álló középkori épületegyüttes a Temze partján, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és főrendű foglyoknak szánt börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. I. Jakabig minden király és királynő itt lakott. Még utána is az volt a szokás, hogy az uralkodó a Towerben töltötte a koronázása előtti éjszakát és innen vitték díszkísérettel a Westminsterbe. Jelenleg a Towerben őrzik a brit koronaékszereket, valamint egy gazdag fegyvergyűjteményt. Este fakultatív pub vacsora angol sörözőben.

  

3. nap: Fak. egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba.*
Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelölt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. 
A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.

 

4. nap: Reggel a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz lehetőség lesz a hajó belsejét is megnézni. Sétánk során következik a hajózási múzeum valamint a királyi Obszervatórium és parkját. Az Obszervartórium múzeuma és a híres’0’. Fok megtekintése után magát a városrészt is felfedezhetjük. Ebédelési lehetőség a városban. Hazafelé átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. Utána szabad idő, mely alatt javasoljuk a szállásunk közelében levő British Musem látogatását, melynek állandó kiállításai, köztük az egyiptomi, ingyenesen megtekinthetőek. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

 

5 nap: Reggeli után egész napos kirándulás busszal LEEDS – DOVER – CANTERBURY
Leeds méltán híres várkastélyát és parkját látogatjuk meg. Ez a mesébe illő Tudor-kastély egy tó két kis szigetén áll. Eredetileg erődítménynek épült, de VIII. Henrik anyja annyira megkedvelte, hogy átalakíttatta előkelő palotává. Évszázadok során gyakran cserélt gazdát, de a mai napig a legromantikusabb „főúri otthonnak” tartják. Lehetőség van a kastélyt belülről is megnézni. Dover fehér sziklái, világítótornyát tekinthetjük meg, akár ebédelhetünk is. Ki ne hallott volna Dover híres fehér szikláiról? Anglia legszebb partvonalának ez a része szinte száz százalékban állami tulajdon. Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához. Canterbury katedrálisa az anglikán egyház központja, valamint sétálhatunk a gyönyörű kisvárosban. A mai város helyén már i.e. 200 körül jól megerősített település volt, amelynek egyik kapuja beépült a ma is álló városfalak délkeleti karéjába. Szent Ágoston, Benedek-rendi kolostort alapított és katedrálist épített, így Canterbury lett Anglia első püspöksége. Gazdagságát a középkorban azoknak a távoli vidékekről és országokból érkező zarándokoknak köszönhette, akik felkeresték Szent Tamás sírját. Visszautazunk szálláshelyünkre, Este vacsorázási lehetőség a környéken.

 

6.nap: Délelőtt szabad program. Javaslatunk: Akinek van kedve felülhet London egyik legkedveltebb látnivalójára a London Eye-ra, vagy még szakíthat időt a világon elsőként nyílt Madame Tussaud's panoptikum látogatására. Idegenvezetőnk a helyszínen szívesen ajánl további programokat egyénre szabva. Transzfer a kora délutáni órákban a reptérre, indulás haza.

 Fakultatív Program lehetőség: 
Korlátlan tömegközlekedési jegy 6 napra: 15.290.- Ft, gyerek 8.150.- Ft,
Temze hajós városnézés Greenwichbe: 7.900 .- Ft ,
5 alkalommal Pub vacsora a belvárosban: 46.600.- Ft., 
Buszos városnézés: 10.900.- Ft. 
*Stonehenge, Windsor: 18.900 Ft., 
*Stonehenge belépőjegy: 6.750 Ft
Leeds,Dover,Canterburry: 18.900.- Ft.  

A vacsorák az ital fogyasztást nem tartalmazzák.
A programok a belépőket nem tartalmazzák, azok a helyszínen fizetendők.

Vásárolható belépőjegyek egyéni felhasználással:
Madamme Tussaud’s belépő felnőtt: 10.990.-, gyerek: 9.790.- Ft.
London Eye, felnőtt: 11.990.-, gyerek: 5.990.- Ft.
Tower, felnőtt: 10.990.-, gyerek:5.990.- Ft
* Augusztusi program esetén javasoljuk a Buckingham Palota Apartmanjainak megtekintését, melyre egyéni jegyeket tudunk biztosítani.

Belépőjegyárak (irányárak): 
Westminster egyéni ár: 20 GBP 
St. Paul’s Katedrális 17 GBP 
Tower egyéni ár: 21.45 GBP csoportár: 17,55 GBP (min. 15 Fő) 
Windsor kastély: 17,75 GBP
Hampton Court egyéni ár: 157,6 GBP csoportár: 14,4 GBP (min. 15 fő) 
Kensington Palace egyéni ár: 15 GBP csoportár:13,5 GBP (min. 15 fő )
Leeds Kastély jegy ára: 17.5 GPB
Canterbury catedrális belépőjegy ár: 9,5 GBP

1 ágyas felár: 81.900.- Ft.
Társítás kérhető, melyet a jelentkezéssel egy időben kérjük jelezni. Ezen esetben 2 vagy 3 ágyas elhelyezés lehetséges. Amennyiben nem találunk társítható utast, úgy az 1 ágyas felár indulás előtt 1 héttel fizetendő.

Külön fizetendő: Repülőtéri illeték: 34.900 Ft, Biztosítás: BBP+ stornó: 3.600.- , amire 70 év felett 100% felár számítandó.
** Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge kiállítás megváltozott beléptetés módja miatt. A belépő jegy ára és a túra is előre fizetendő.
Min. létszám: 20 fő, fakultatív: 15 fő, belépőket nem tartalmazza az ár.
A programok sorrendje változhat.


Poggyász:
A részvételi díj utasaink részére a repülőjegy mellé elsőbbségi beszállást tartalmaz. Így fejenként az alábbi poggyászokat vihetik magukkal utazásuk során: egy nagyméretű, legfeljebb 10 kg súlyú kézipoggyász, legfeljebb 55 cm x 40 cm x 20 cm méretben, valamint egy 35 cm x 20 cm x 20 cm méretű kis kézipoggyász. A kis- és nagyméretű kézipoggyászt is felvihetik az utastérbe.

Kérésre felár ellenében további feladható poggyász foglalható 20 kg .

Ülésrend:
A repülőgép fedélzetén a végső ülés helyeket a légitársaság osztja ki utasai részére. Erre irodánknak befolyása nincsen. Előfordulhat, hogy az együtt szándékozni utazók külön – külön helyet kapnak , a gép különböző részén. Amennyiben mindenképpen egymás mellett szeretnének utazni, azt jelezzék irodánk felé. A fix helyjegyek egyéni kérésre foglalhatóak felár ellenében, a járat telítettségének függvényében.

Az akciós árak a  feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek. 


HOTELEK 2019-ben is 

ROYAL NATIONAL Hotel ***
Kategória: Közép kategóroiás modern Hotel
Ellátás: continentális reggelit tartalmaz
London belvárosában a minőségi szolgáltatás és a barátságos vendéglátás ideális szálláshelyszíne, mind az üzleti utazók és nyaralók részére. A vendégek akár gyalog is ellátogathatnak a londoni látnivalókhoz mint a népszerű, a British Museum, London Színház, Courtauld Galéria és Charles Dickens Múzeum. A közelben található fitneszklubok medencével (engedményes árak a vendégeknek), és egy tekepálya. Van egy ATM, pénzváltó, üzletek az előcsarnokban, valamint kiterjedt bankett-és konferenciatermek.
Előcsarnok: A szállodában két lobbi található, az egyik ügynökségeken keresztül foglalta vendégeknek, a másik a magán uton tett foglalásokra. Mindkettő nagy és világos, és díszített modern stílusban. A szálloda rendelkezik még egy "váróteremmel".
Külső: Royal National Hotela Bedford Wayen, egy rövid sétára a London Canal Museum, és könnyen megközelíthető a többi idegenforgalmi helyek, például Fotósok Galéria és a Royal Opera House. Szoba: Televízió , Műholdas televízió , Rádió, Közvetlenül hívható vezetékes telefon, Hálózati feszültség 240v

 

x