Kuba legszebb nyaralóhelye Varadero repülőjegy

Barlangászat, búvárkodás, hajókirándulás Kuba egyik legszebb félszigetén! Foglalja le repülőjegyét Varadero szigetére, a turisták legkedveltebb kubai nyaralóhelyére! Nálunk a legkedvezőbb árakat találja, így igazán olcsón utazhat, a varaderoi repülőjegy foglalás pedig egyszerű és gyors.

Kuba legszebb nyaralóhelye Varadero

Kuba legismertebb nyaralóhelye Varadero. A mindössze 8000 lakosú települést rengeteg turista látogatja. Akik Kubába készülnek Európából és Kanadából, legtöbbször Varadero szigetét választják. Hogy miért is? Talán mert egy félszigeten fekszik 20 km-es, pálmákkal övezett partszakasszal, kristálytiszta vízzel.

Az egész vidék az idegenforgalomra van berendezkedve, minőségi szolgáltatásokkal. A helyi lakosok a turizmusból élnek.

Az egykori milliomosok lakásai ma inkább múzeumok vagy hotelek. Érdemes ezeket felkeresni, ha másért nem, akkor a külső építészeti látványosságokért.

Barlangászat, búvárkodás, hajós kirándulás

A tengerparton található különböző barlangok is nagyon kedveltek. Ezekből többfajta is van. Vannak olyan, amelyeknek bejárata a tenger felől, vagy a tengerből van, míg mások szárazföldi barlangok. A barlangászat szerelmesei is találhatnak érdekes barlangokat maguknak.

Mint a legtöbb nyaralóhelyen, itt is van lehetőség búvárkodásra. Nem számít, hogy valaki profi búvár, vagy épp most fog először a víz alá merülni, biztos lehet benne, hogy örök élmény marad az itteni búvárkodás. Hajós kirándulásra is van lehetőség, ugyanakkor a mélytengeri horgászatot is ki lehet itt próbálni.

Ha már mindent kipróbáltunk, és az igazi Kubából is látni szeretnénk valamit, akkor egy kétórás autóút megtétele után Havannában találhatjuk magunkat. A főváros megtekintésére 2-3 napot is betervezhetünk.

Kuba legszebb nyaralóhelye Varadero repülőjegy árak

Helyszínek:
Indulás:
Érkezés:
Ár:
Keresés időpontja: