Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18 óráig nyitva: +36 1 808 9388 vagy sales@mortons.hu

„Tökéletesre sikerült a közösen választott Vietnám és Kambodzsa körutazásunk. Köszönjük azt a türelmes profizmust, amivel a nem kevés kérdésünkhöz álltak, és azt is, hogy rengeteg információval oszlatták el az előzetes félelmeimet. Valóban alaptalanok voltak, (...) nagyon örülünk, hogy ezekre a helyre, és így utaztunk, örök életre szóló élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönjük!”

András

„Többszöri repülőjegy vásárlás után a benyomásom az irodáról teljes mértékben pozitív. Korrekt árak, gyors reagálás, kedves és segítőkész hozzáállás, megfelelő tájékoztatás. Minden út rendben volt, így szívesen fordulok a Morton's-hoz legközelebb is.”

Katalin

körutazás

Sri-Lanka

körutazás

Olaszország

körutazás

Amerika

körutazás

Thaiföld

Körutazások során olyan, több helyszínt és élményt érintő úton veszünk részt, melynek végén visszaérkezünk a kiindulási helyre. Egy-egy hétvégi elvonulással, városlátogatással vagy tengerparti nyaralással ellentétben a körutazások esetében a látnivalók és benyomások halmozásán van a hangsúly. Akkor válasszuk ezt az utazási módot, ha rövid idő alatt szeretnénk minél teljesebb képet kapni egy ország vagy régió városairól, kultúrájáról, hangulatáról és gasztronómiájáról. Egyéni kalandvágy és vérmérséklet, függvénye, hogy utasaink egyéni vagy magyar nyelvű csoportos körutazást választanak-e, azonban biztosak lehetnek benne: Ha a Morton’s Travel-re bízzák a szervezést, az első pillanattól az utolsóig tökéletes kalandban lesz részük.

Velünk nem hibázhat!

  • A Morton’s Travel 27 éves tapasztalatával segíti a tökéletes utazás minden igényt kielégítő szervezésében. Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, üzlet útról, repülőjegyről vagy szállásfoglalásról, szakértőink állnak rendelkezésére.
  • Az amerikai csoportos utak piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentelünk utasaink elégedettségének. Visszajelzéseik és észrevételeik figyelembe vételének köszönhetően kimagaslóan magas visszatérő utasaink aránya.
  • Bármilyen, utakkal és utazással kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk budapesti vagy szegedi irodánkban, illetve elérhetőségeinken. Messengeren akár néhány perc alatt választ kaphat kérdéseire, minden kötelezettség nélkül.