Bali utazási ajánlatokszáma:

Indonézia

Az AEÁ a világ legsokszínűbb multikulturális kontinense, számos bevándorlójának köszönhetően. Fővárosa Washington. Az itt található Fehér Ház a mindenkori amerikai elnökök lakhelye. A ház bizonyos részei néha a turisták előtt is nyitva állnak, de már kívülről szemlélve is csodás látványt nyújt. Szintén Washingtonban található a Lincoln és Jefferson emlékmű, a Capitoleum, valamint az Arlington katonai temető is, melyeket szintén érdemes megnézni.

Nevezetességek

Egyik leglátogatottabb pontja a New Yorkban található Times Square. A teret a Broadway, és a Seventh Avenue fogja közre. Egy forgalmas, hatalmas csomópont, amelyen szilveszterkor közel egymillióan tartózkodnak. Sokan számoltak be arról, hogy életre szóló élmény itt búcsúztatni az óévet.

A másik sűrűn látogatott hely a nevadai Las Vegas, amelynek kaszinói és nyüzsgő éjszakai élete szerencsevadászok millióit vonzzák évente. Ezen kívül Las Vegas még arról is híres, hogy az egyetlen olyan város a földön, mely sűrű kivilágítottsága miatt éjszaka az űrből is látható. Ne hagyjuk ki ezt a fényárban úszó várost, ha Amerikában töltjük a vakációnkat.

Amerikában járva a Floridában található Disney World Magic Kingdom-ot se hagyjuk ki, mert nem csak gyerekeink fogják itt nagyszerűen érezni magunkat, hanem mi, felnőttek is. Ezen kívül a Kaliforniában található Disneyland Park is nagyszerű élményeket tartogat a családos turisták számára.

Az egyedi Bali

Az ázsiai sziget, Bali az elmúlt időszakban nagyon felkapott lett a turisták körében. Ez annak is köszönhető, hogy nagyon jó áron lehet meseszép helyeken lakni, szórakozni. A látnivalók sokasága minden turistát elkápráztat és ámulatba ejt. Látnivalók tekintetében vallási szentélyek és templomok vannak túlnyomó többségben, de múzeumok is szép számmal képviseltetik magukat ezen a szigeten.

Királyi palota, hüllőpark

A látnivalók közé érdemes beszorítani a Madár és Hüllőparkot, mely szinte teljesen egyedülálló az egész világon, és melyet megtekinthetünk majdnem egy óra alatt.

A királyi palota régmúltról mesél nekünk ódon falaival, ám a jelenkori király is itt lakik. A belépés ingyenes, de elvárnak némi konzervatív öltözködést ehhez. Családdal is jó program lehet, hisz a kicsik is szeretnek itt nézelődni.

Amit kár még kihagyni, ha Balin járunk, az a kézműves piac Ubudon. Itt megtalálhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy otthon is emlékezhessünk az itt töltött időkre.

Balin számítani kell arra, hogy viszonylag nagy a tömeg, de ezért kárpótol a látvány és a hihetetlenül kedves emberek sokasága. Ugyanakkor biztosak lehetünk abban is, hogy a legjobb helyet választjuk, ha kikapcsolódni szeretnénk.

A szigetet igen kedvelik a romantikus nyaralásra vágyó házaspárok, nászutasok, ugyanakkor baráti társaságok is szívesen neveznek be egy utazásra erre a csodálatos indonéz szigetre.

i

Ne keresgéljen tovább!

Csak pár adat, és

3 órán belül kézhezkapja

személyre szabott ajánlatunkat!