Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18 óráig nyitva: +36 1 808 9388 vagy sales@mortons.hu

„A világ legnagyobb óceánjáróján, a Harmony of the Seas-en töltöttünk egy hetet. A program sokkal aktívabbra sikerült, mint amit terveztünk, és szerintem a hajó szolgáltatásainak még a feléig sem jutottunk! Köszönjünk Évának a türelmét, és hogy megtalálta a számunkra tökéletes kabint, a tökéletes útvonalon. Legközelebb Északra megyünk!”

Marika

„...és köszönöm, hogy vették a fáradtságot, hogy beszéljenek édesanyámmal a hajós utakkal kapcsolatban. Tényleg olyan volt a hajó, mint egy úszó város, szinte nem is lehetett érzékelni a mozgást. Azóta is a hajót és a látottakat emlegeti :)”

Anikó

hajóút

földközi tenger

hajóút

bahamák

hajóút

karib térség

hajóút

észak-európa

Egy hajóút valójában több dolog egyben: Látványos körutazás a világ legszebb helyein, tengerparti nyaralás, és izgalmas látogatás egy különleges szórakoztató parkban. Az óceánjárók a technológia csúcsát jelentik, fedélzetükön egyedi belső terek, profi személyzet, a világ minden tájának gasztronómiája és világszínvonalú szórakoztató showműsorok várják az utazókat. A bezártságtól sem kell tartanunk, a hajókon napozóteraszok, kültéri attrakciók, futópályák, mászófalak és medencék, valamint látványos panoráma fedélzetek állnak rendelkezésünkre.

A Morton’s Travel a világ minden tájára kínál egyéni és csoportos hajós körutazásokat, a néhány napos Földközi-tengeri kalandtól egészen a több hónapos világkörüli hajóútig. A csoportos utakat felkészült idegenvezető kíséri, aki a teljes utazás alatt az utasok rendelkezésére áll. A csoportos hajóutak az utazás, szállás és helyi közlekedés mellett kirándulások megszervezését is magukban foglalják. Egyéni hajóút választása esetén lehetőségünk nyílik a megállók saját tempónkban történő felfedezésére. Egy családdal, barátokkal átélt hajóút életre szóló élményt jelent, mi pedig segítünk Önnek a legtöbbet kihozni a kalandból.

Velünk nem hibázhat!

  • A Morton’s Travel 27 éves tapasztalatával segíti a tökéletes utazás minden igényt kielégítő szervezésében. Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, üzlet útról, repülőjegyről vagy szállásfoglalásról, szakértőink állnak rendelkezésére.
  • Az amerikai csoportos utak piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentelünk utasaink elégedettségének. Visszajelzéseik és észrevételeik figyelembe vételének köszönhetően kimagaslóan magas visszatérő utasaink aránya.
  • Bármilyen, utakkal és utazással kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk budapesti vagy szegedi irodánkban, illetve elérhetőségeinken. Messengeren akár néhány perc alatt választ kaphat kérdéseire, minden kötelezettség nélkül.