Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18 óráig nyitva: +36 1 808 9388 vagy sales@mortons.hu

„Szardínia csodálatos volt, és a részletes ajánlat, a hotel elhelyezkedesétől kezdve a közlekedésen át, nagyon pontos volt! Még egyszer nagyon nagy köszönet! Legközelebb is a Morton's-t fogjuk választani!”

Henriett

„Gazdag programajánlattal, sokféle látnivalóval és szuper idegenvezetővel tettétek Kaliforniát és az Egyesült Államokat felejthetetlenné! A kinti partneretek is fenomenálisnak bizonyult, a 'helyi idegenvezetést', tájékozódási képességet ès hozzáállásukat tekintve. Mi következő amerikai utunkhoz is titeket fogunk választani!”

Anita

buszos utazások

Hollandia

buszos utazások

Németország

buszos utazások

Franciaország

buszos utazások

Ausztria

Egy-egy hétvégi elvonulással, városlátogatással vagy tengerparti nyaralással ellentétben a körutazások esetében a látnivalók és benyomások halmozásán van a hangsúly. Sokak nagy kedvencei a buszos körutazások, nem véletlenül: Utazás közben lehetőség nyílik betekinteni az adott ország vagy régió életébe, az idegenvezető történetein keresztül pedig mi magunk is egy kicsit helyivé válunk. A Magyarországról induló buszos utak nagy előnye, hogy olcsóbb alternatívái a repülős utazásnak, hátrányuk pedig, hogy minél távolabbi úti célról beszélünk, az utazás annál nagyobb részét töltjük a buszban ülve. A magyarul beszélő, helyismerettel rendelkező idegenvezető jelenléte nem csak a remek szórakozásra szórakozásra és az érdekes programokra garancia, de a biztonságot is nyújt külföldön. Ismerje meg rövid idő alatt egy ország vagy régió városait, kultúráját, hangulatát és gasztronómiáját! Válasszon buszos körutazásaink közül!

Velünk nem hibázhat!

  • A Morton’s Travel 27 éves tapasztalatával segíti a tökéletes utazás minden igényt kielégítő szervezésében. Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, üzlet útról, repülőjegyről vagy szállásfoglalásról, szakértőink állnak rendelkezésére.
  • Az amerikai csoportos utak piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentelünk utasaink elégedettségének. Visszajelzéseik és észrevételeik figyelembe vételének köszönhetően kimagaslóan magas visszatérő utasaink aránya.
  • Bármilyen, utakkal és utazással kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk budapesti vagy szegedi irodánkban, illetve elérhetőségeinken. Messengeren akár néhány perc alatt választ kaphat kérdéseire, minden kötelezettség nélkül.