Bulgária utazási ajánlatokszáma:

Napospart, Bulgária üdülőparadicsoma

A Napospart Bulgária déli részén, a burgaszi partvidékén, Burgasztól körülbelül 40 kilométerre található, a Fekete-tenger partján. Ez Bulgária legnagyobb üdülőtelepe. Finomhomokú tengerpartja 8 kilométer hosszú és 150 kilométer széles. Egyik nevezetessége az északi részében található Aquapark, mely egy igazi vízi paradicsom.

Miért a Napospartot válasszuk?

Ha egy valóban pihentető és üdítő nyaralásra vágyunk Bulgáriában, a Napospart kínálja erre az egyik legjobb lehetőséget. A parton, bár sok lehetőségünk nincs a történelmi látnivalók és múzeumok közül válogatni, a tengerparti, élménydús nyaralásra ideális helyszínt biztosít.

Partja remekül kiépült, tiszta és nem túl drága. A kényelmes ötcsillagos szállodáktól a kisebb panziókig itt mindent megtalálhatunk, s ezen kívül, ha családdal érkezünk ide, gyerekeinknek is igazi paradicsomot nyújthat a helyszín. Itt vidámparkok, utcai mutatványosok, boltok-bazárok és megszámlálhatatlan vendéglátó helyiség áll rendelkezésünkre az üdülőparadicsom egész területén.

Ez a tengerpart soha nem alszik, környéke tele van élettel és nyüzsgéssel. Tengerparti éttermeiben megkóstolhatjuk az eredeti bolgár konyha felejthetetlen ízeit, és a bolgár emberek mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

Ajánlatok keresése
i

Ne keresgéljen tovább!

Csak pár adat, és

3 órán belül kézhezkapja

személyre szabott ajánlatunkat!