Pünkösdi hosszú hétvége New Yorkban - magyar idegenvezetéssel

New York, Amerikai Egyesült Államok

2020-06-07 – 2020-06-12

6 nap / 4 éj
  • Hotelkategória Hotel ****
  • Utazás módja Egyéni
  • Ellátás Reggeli
  • Hivatkozási szám 59276

Az utazás részletei

Pünkösdi hosszúhétvége New Yorkban

pünkösd hosszú hétvége New York városlátogatás csoportos út


1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.


2. nap: New York városnézés

Félnapos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen helyi idegenvezetőnk elkalauzol minket a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Az igazi New Yorki kalandokra vágyóknak feltétlen ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt New York by night programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Builiding kilátójába.


3. nap: New York szabadprogram

Szabadság szobor csoportos út és városlátogatás

Egész napos szabadprogram során javasoljuk, hogy látogasson el Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek kapuját a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.


4. nap: New York - szabad program

New york belváros híd

Ezen a napon tegyenek egy sétát a híres Central Parkban, majd utána látogassák meg a Metropilitan Múzeum kiállításait. Ha vásárolni szeretnének, ez a nap szintén kiváló lehetőséget nyújt rá,  a Woodbury Common Premium Outlets üzleteibe is ellátogathatnak. A 72,000m2-en elterülő komplexum 220 outlet üzlettel várja vásárlóit, így biztos lehet benne, hogy itt Ön is megtalálja legvágyottabb ruhadarabjait!


5-6. nap:

Szerezzen még néhány felejthetetlen pillanatot a világ legizgalmasabb metropoliszában!

A hatodik napon véget ér csodás utazásunk, így nem marad más hátra: kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, és indulás haza.


x