New York, a szédítő város repülőjegy

Repülőjegy New Yorkba, Amerika „Nagy Almájába” olcsón és gyorsan! Ha azt hiszi, hogy egy olcsó repülőjegy a Budapest New York vonalon ritkaság, akkor még nem ismeri a mi összesített rendszerünket! Tekintse meg gazdag New York-i repülőjegy választékunkat, és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot! Rendszerünkben a repülőjegy foglalás kényelmes, gyors és egyszerű, de természetesen akár telefonon, e-mailben vagy személyesen is lefoglalhatja nálunk a kívánt jegyet New York-i utazásához.

New York, a szédítő város

Ez az amerikai város, amit úgy is szoktak hívni, hogy a Város, ami soha nem alszik. Ezt a címet jogosan birtokolja, hisz itt tényleg a nap minden órájában történik valami. Annyira sokszínű, hogy a világ fővárosaként is szokták emlegetni. New Yorkban összesen 800 nyelvet beszélnek, ezzel elérte, hogy a legszínesebb város címet is magáénak tudhatja. Kulturális, pénzügyi, banki, illetve oktatási központ, itt található a világ legnagyobb tőzsdéje is.

New York látnivalóit képtelenség felsorolni, hisz majdnem minden sarkon van valami, amit érdemes megtekinteni. Ám amit szinte minden turista felkeres, az nem más, mint a Broadway. Ez tulajdonképpen a kulturális élet központja, hisz itt található a legtöbb színház és előadóterem. A fő jövedelmi forrás itt a turizmus, hisz még mai napig a turisták kedvenc időtöltése a színházba járás.

Utcazenészekkel kosarazni

New York zenei életéről csak annyit lehet pár szóban mondani, hogy itt alakultak ki olyan stílusok, mint a hip-hop, a disco vagy a salsa, de a legtöbb zenei irányzat képviselteti magát. Minden napra jut egy jó koncert a városban, de ha az egész várost vesszük, akkor elmondhatjuk, hogy naponta akár több tíz zenei előadás is van.

A múzeumok közül kár lenne kihagyni a Metropolitan Művészeti Múzeumot és a Guggenheim Múzeumot. Ez a kettő a legfontosabb, de ezeken kívül még több száz múzeum várja az érdeklődőket.

New Yorkban soha nem lehet unatkozni. Akár sportbarátok vagyunk, akár a művészetnek hódolunk, biztosan találunk kedvünkre való programot.

New York, a szédítő város repülőjegy árak

Helyszínek:
Indulás:
Érkezés:
Ár:
Keresés időpontja: