Szórakozás Houston legszebb részén repülőjegy

Houstonba keres olcsó repülőjegyet? Nézze meg keresőnkben, hogy melyik légitársaság ajánlata a legkedvezőbb! Csak adja meg indulási és visszaérkezési dátumát, és válogasson a legjobb árú houstoni repülőjegyek közül! Jegyét legkönnyebben netes rendelési rendszerünkben foglalhatja le, de persze telefonon is megkereshet minket és budapesti illetve szegedi irodánkban is elvégezheti jegyfoglalását.

Szórakozás Houston legszebb részén

Bár nevét sokan ismerik, mégsem lehet rásütni Houstonra, hogy a legkedveltebb turistacélpontok egyike. Pedig sokan nem is gondolják, mennyi lehetőség rejtőzik ebben a városban. A District Szórakoztató Negyed kimondottan azért alakult, hogy az emberek jól érezhessék magukat. A rengeteg kávézó, étterem és bár mellett több szórakozóhely várja a bulizni vágyókat. De az éjszakai élet mellett nagyon sok itt a galéria és a kiállító terem is, így ha a buli előtt egy kis kultúrára vágynánk, akkor is ide kell jönnünk.

Houston a zöld városcímet is megkaphatná, hisz hatalmas kiterjedésű parkjai számos sport űzésére adnak lehetőséget, s ha csak a mókuskerékből szeretnénk kicsit kiszabadulni, akkor is jó választás lehet egy parkban való séta. Ilyen például a Memorial Park, ahonnan a legszebb kilátás tárul szemünk elé a városra.

Múzeumok, „űrhajózás”

A Museum of Art-ban olyan különleges festményeket csodálhatunk meg, mint Manet, Picasso, Renoir vagy Max Ernst alkotásai. A festmények között nagyon gyorsan telik az idő, ezért inkább egy napot szánjunk a múzeumra.

Houston hallatán sokaknak az űrhajózás ugrik be. A Space Center Houston központban majd’ mindent megtudhatunk az űrhajózásról, többek közt azt, hogy hogyan fejlődött az amerikai űrhajózás, sőt különböző űrfelszereléseket is megtekinthetünk.

Végül, de nem utolsó sorban a város impozáns, 184 méter magas emlékoszlopát, a San Jacinto emlékoszlopot is tekintsük meg, mely a texasi köztársaság emlékére állítódott.

Szórakozás Houston legszebb részén repülőjegy árak

Helyszínek:
Indulás:
Érkezés:
Ár:
Keresés időpontja: